Szekeres Viktor

Az RTL Klub meghódítja az Androidot is?

Most már az RTL Klub is lehetőséget ad arra az okostelefonok használóinak, hogy műsoraikat visszanézhessék készülékeiken. S mindezt ingyen és bérmentve.

Az RTL Klub rajongói mostantól nem csak számítógépeken, hanem Android és iOS rendszereken is visszanézhetik kedvenc hírműsoraikat, sorozataikat vagy showműsorukat – méghozzá teljesen ingyen. Az RTL tájékoztatása szerint az elmúlt hónapokban számos újdonsággal jelentkeztek az RTL Klub online- és new médiás felületei, így többek között mobil applikációval, az Android és iOS operációs rendszereken is elérhető RTL Most alkalmazással.

A felhasználók pár mozdulattal tölthetik le okostelefonjukra az RTL Most alkalmazást, mely jelenleg 25 ezer aktív letöltésnél tart. Az ingyenes alkalmazással a felhasználók az RTL Klub legfrissebb adásait nézhetik vissza, legyen szó a legfrissebb hírműsorokról vagy a Barátok közt epizódjairól. Ráadásul az RTL Most tartalmai folyamatosan bővülnek, melyek változatlanul újranézhetőek számítógépen is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #4
    "mostantól nem csak számítógépeken, hanem Android és iOS rendszereken is visszanézhetik kedvenc hírműsoraikat, sorozataikat vagy showműsorukat"

    eddig is megtehettük volna (pl skyfire böngészővel vagy flash pluginnal), ha nem silverlightot használnának az MTV videótárral egyetemben, hanem valami html5öt vagy Flasht.
  • bm823 #3
    Túl nagy kérés, hogy ilyen cikkeknél legyen link a tartalomra, hogy ne kelljen mindenkinek külön-külön keresgélni?

    https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekomnewmedia.android.rtlmost
  • tomboy013 #2
    Nah most már lehet mindenhol butulni =D
  • cstommy #1
    F@sza :D