Szekeres Viktor

Lehet, hogy mégsem ér véget jövőre a Dexter?

A Dexter 6. évada nem döngetett nézettségi rekordokat, azonban a 7. szezont szeretheti a közönség, hiszen a finálét olyan sokan követték figyelemmel, amire még nem volt példa a széria történetében.

Tavaly a Showtime csatorna két évvel hosszabbította meg a Dexter című krimisorozat főszereplőjének, Michael C. Hallnak szerződését, s tette ezzel a legjobban kereső tévés színésszé, már persze, ha a részenkénti gázsit nézzük. Ez a szerződést tehát a hetedik és a nyolcadik évadra vonatkozott, ami arra is utalhatott, hogy a csatorna és a készítők, no meg Hall is nagyjából ennyi lehetőséget lát még a történetben. A Showtime csatorna programigazgatója is utalt arra, hogy a nyolcadik lehet az utolsó szezon, azonban hivatalos bejelentés nem született.

S éppen ezért erősödtek fel az elmúlt hetekben azok a pletykák, amik szerint a Dexter mégsem fog véget érni a nyolcadik évaddal. Hiszen a hatodik szezon nézettségi adatok terén történő visszaesését követően a hetedik évad szárnyal, sőt, a szezonzáró epizód nem csak a sorozat eddigi legjobb nézettségét hozta (2,75 millió néző), hanem a Showtime csatorna nézettségi rekordját is megdöntötte. És ki tudja, ekkora nézőszám talán még a Showtime-ot is meggyőzi arról, hogy érdemes még többet fizetni Michael C. Hallnak egy esetleg kilencedik, vagy tizedik szezonra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #5
    Én nagyon remélem, hogy végetér a 8. évaddal.

    Máshol már nyilatkozták, hogy kb 8 évadosra tervezték a történetet eleve. Inkább ne nyújtsák el, üssön nagyon a következő évad is, aztán annyi, nem kéne ezt elnyújtani addig, amíg mindenki belefárad. Most nagyon jó lett újra, élveztem eddig minden részt, egy hasonlóan színvonalas, ütős záró évad kéne.

    A két főhős további karrierjét sem félteném, most ezen a két éven az anyagi helyzetük már úgysem múlik, viszont a respektjük már inkább.
  • G_ArchAngel #4
    Gamer-ben fogonosz volt, most jon ket nagy film tole: 'I fought the law' es a 'Kill your darlings' Daniel Radcliffe-fel.
  • kalapos01 #3
    Horáció kurva rossz példa, mert csak most ért véget a sorozata, eleve nem is lehetne máshol. Meg egyébként is előtte is voltak sorozatai. Hall meg pláne rossz példa, mert a Dexter előtt a világ egyik legjobb sorozatában húzott le 5 évet és rohadtul nem tűnt el utána.
  • AZTA #2
    De tényleg ennyire geci lenne ez a színész, hogy a mostani vagon pénzért azt mondaná hogy NEM! Vajon mit csinálna azután hogy vége a sorozatnak? Főleg hogy az ilyen jobb sorozatok főszereplői általában eltűnnek, most így hirtelen James Gandolfini és Horáció bácsi, vagy még esetleg Wentworth Miller jut eszembe jó példának. :D
  • alien47 #1
    Jó lenne egy 10. évad is ebből a sorozatból.