Szekeres Viktor

Itt a Hupikék törpikék 2 hosszú előzetese

Világszerte több, mint félmilliárd dollár bevételt hozott a Hupikék törpikék-mozifilm, így nem csoda, hogy már a harmadik rész premierjének dátumát is kitűzték. De egyelőre a második epizód trailerjét láthatjuk.

Pár hete került ki a netre az első, kedvcsináló előzetesecske a Sony Pictures Animation hatalmas sikerű animációs filmjéhez, a Hupikék törpikék 2-höz (The Smurfs 2), most pedig egy jóval hosszabb, majd másfél perces trailert nézhetünk meg. A képsorok igen informatívak, hiszen nagyjából tisztába hozzák az érdeklődőket azzal, hogy miről is fog szólni a második rész.


A filmben a Hank Azaria által alakított Hókuszpók modern Frankensteinként új lényeket fog teremteni, s ezen "Naughtie"-k segítségével próbálja meg elkapni, illetve elcsábítani a rossz oldalra a törpöket, legfőképp Törpillát. A film helyszíne a jelek szerint Párizs lesz, a főbb szerepekben pedig egyaránt láthatunk az első részből ismert és újonnan érkező színészeket, többek között Neil Patrick Harrist, Jayma Mayst, Sofia Vergarát és Brendan Gleesont. Az amerikai premierre július 31-én fog sor kerülni, itthon pedig augusztus elsejétől nézhetjük meg a filmet, természetesen 3D-ben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    A gyerekeknek fingjuk nem volt arról, hogy miről 'szólt' ... csak röhögtek a semmin.
    Már a sztori környezet borzalmas, amibe bevonják őket.
  • Narxis #3
    Nekem tetszett az első rész is és a trailer alapján a köv. is jónak ígérkezik.
  • M2 #2
    Én is így gondoltam, de a gyerekek meg imádták és végignevették. Öregszünk? :-)
  • Zombee #1
    Az első film is a régi mese megcsúfolása volt, egyszerűen borzalmas volt modern környezetben az egész, no meg poén se sok volt a filmben (mondjuk a mobilwécésen tényleg őszintén felnevettem). Ez se lesz jobb sajnos, az emós törp meg nagyon nem kéne, nem hiszem el, hogy senki sem szólt a készítőknek, hogy az emo már nem divat.