Szekeres Viktor

Még egy film hazai mozis premierje marad el

Sokan várták Tim Burton legújabb filmjének hazai premierjét, azonban talán a gyengébb amerikai szereplésnek köszönhetően elmarad a magyarországi bemutatója.

A Fórum Hungary arról tájékoztatta a sajtót, hogy terveikkel ellentétben mégsem mutatják be idehaza Tim Burton új filmjét, a Frankenweenie - Ebcsont beforr (Frankweenie) című animációs produkciót. A bemutatót a forgalmazó eredetileg januárra tervezte volna, azonban erre mégsem kerül sor. A döntés valahol érthető, hiszen itthon a korábbi stop-motion animációk sem voltak túl sikeresek, de persze ez nem most derült ki. (Bár Tim Burton neve sokak számára vonzó lehet még idehaza is, ráadásul a Karácsonyi lidércnyomás és a Halott menyasszony morbidságát sokan szerették.)


A forgalmazó így mindössze két filmmel fog jelentkezni januárban: 10-től a várva várt Napos oldalt (Silver Linings Playbook) tűzik a mozik műsorára, 24-től pedig az Egyesült állatokat (Animals United), amely egy szurikáta és egy oroszlán kalandjairól szól. Szerencsére a stop-motion stílus rajongóinak sem kell nagyon bánkódniuk, hiszen jelen állás szerint a ParaNorman január 10-én látható lesz a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!