Szekeres Viktor

Ők lehetnek a Marvel új képregény-filmjének főszereplői

Úgy tűnik, már csak pár színész jöhet szóba a Marvel Studios legújabb szuperhős csapatáról szóló film, a Guardians of the Galaxy főszerepére. A filmet a tervek szerint 2014. nyarán fogják bemutatni.

Elkezdődött a Marvel Studios legújabb képregényes szuperhős csapatát bemutató film, a Guardians of the Galaxy castingja. A James Gunn által rendezendő, Amerikában 2014. augusztus elsején bemutatásra kerülő filmben először úgy tűnik, hogy a vezetőt, az ember anya és földönkívüli apa gyermekeként született Peter Quillt játszó színészt fogják kiválasztani. A Deadline információi szerint a következő öt színészt hallgatták meg a szereposztás utolsó köreinek egyikében: Joel Edgerton, Jack Huston, Jim Sturgess, Lee Pace és Eddie Redmayne. (Mellettük a hírek szerint még szóba került Garrett Hedlund, James Marsden és Sullivan Stapleton is.


Döntés elvileg pár napon, esetleg egy-két héten belül várható. A képregény formájában 1969-ben debütáló csapat csak a 90-es években kapott először saját képregényt. A Guardians of the Galaxy a füzetekben egy földönkívüli szuperhősökből álló csapat, mely a naprendszert védi az idegen fajok fenyegetésétől. A jövőből és másik dimenzióból érkező gárda már a képregényekben is dolgozott együtt a Bosszúállókkal, s bár a film történetéről még semmit sem tudni, sokan valószínűsítik, hogy a Marvel Thort és társait is megpróbálja felhasználni az új szuperhősök népszerűsítésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #3
    1,2,5 elég karakteresek, belőlük lehetnek jó figurák.
  • Wittgen #2
    Szerintem Joel Edgerton a legminőségibb a felsorolt öt színész közül.
  • Jagdgeschwader #1
    Melyikük lesz a beszélő hörcsög? Hát a fa?