Szekeres Viktor

Megérkezett Tom Cruise újabb nagy dobásának előzetese

Az elmúlt pár évben Tom Cruise-t elkerülte a zajos siker, csak a tavalyi Mission: Impossible jelezte azt, hogy a nézőket még érdekli a színész. A Jack Reacher éppen ezért akár vízválasztó is lehet.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy Tom Cruise nem számít különösebb tényezőnek Hollywoodban, moziba került a Mission: Impossible negyedik része, mely révén kiderült, hogy a színész továbbra is képes rengeteg nézőt a moziba csábítani. A színésznek ugyanis 1992 és 1996 között zsinórban öt, míg 2000 és 2006 között zsinórban hét, száz millió dolláros amerikai bevételt érő filmje került moziba. Azonban legutóbbi öt filmje közül mindössze a Mission: Impossible - Fantom protokoll ért el ilyen jó eredményt, sem Gyávák és hősök, sem a Valkűr, sem a Kéjjel-nappal nem lett nagy siker.


Sőt, az idei Mindörökké rock is bukott, bár abban csak mellékszereplő volt. Viszont az Amerikában december 21-én, itthon pedig január 3-án bemutatásra kerülő Jack Reacherben főszereplő lesz, s ez a thriller újabb tesztje lesz annak, hogy képes-e egyedül elvinni a hétén egy filmet. A Jack Reacher, melynek most érkezett meg a legújabb nemzetközi előzetese, Christoper McQuarrie rendezése (Hullahegyek, fenegyerek), a szkriptje pedig Lee Child népszerű regénye alapján készült. Benne olyan színészek lesznek Cruise partnerei, mint Rosamund Pike, David Oyelowo, Richard Jenkins, Alexia Fast, Robert Duvall, Jai Courtney és Werner Herzog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Inkább egy régi előzetes, mint egy új? Vagy csak rosszat linkeltél?
  • adampierson #2
    Ráadásul, ez nem is hír már. Hónapokkal ezelőtt láttam az első előzetest IMDb-n. Amúgy engem megvett. Én pedig a jegyet fogom megvenni. :D
  • Magnum PI #1
    Nem tudom miért japán az international trailer és miért ez lett a cikkbe rakva, de itt egy full angol official trailer