Szekeres Viktor

A Ted készítője western komédiával folytatja

Ha egyszer egy üzlet beindul... Úgy tűnik, hogy Seth MacFarlane hirtelen a legkeresettebb filmesek közé került, ugyanis az idei Tedet követően jövőre is írhat és rendezhet egy komédiát.

Seth MacFarlane idén a Ted című komédiájával bizonyította, hogy nem csak a tévében tud hatalmas sikereket elérni. Az olyan sikersorozatokat követően, mint a Family Guy, az Amerikai fater vagy a Cleveland Show, az általa írt és rendezett mozifilm is hatalmas sikert aratott, az 50 millió dollárból készült alkotás világszerte félmilliárdnyi bevételt hozott. Azonban még mielőtt elkészülne a Ted 2, MacFarlane jövő nyárra egy másik filmmel készül.

Az A Million Ways to Die in the Westről annyit lehet tudni, hogy westernfilm lesz, illetve pontosabban western komédia. A történetéről egyelőre még nem érkezett semmilyen információ, hiszen még a szkript sem nyerte el végső verzióját, mindössze annyit lehet tudni, hogy lesz benne romantikus szál, akárcsak a Tedben, s ennek megfelelően az egyik főszereplő is a gyengébb nem soraiból fog kikerülni. Mivel meglehetősen friss még a bejelentés, ezért természetesen még sem a szereplők névsora, sem a premier dátuma nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    A címe alapján akár lehetne a Cactus Jack remake-je is..illene is Seth-hez egy élőszereplős Prérifarkas-Gyalogkakukk mozi:)