Szekeres Viktor

Kiszáll a Showder Klubból az egyik legnagyobb név

Egyik "alapító" tagját veszti el a Showder Klub, ugyanis minden jel arra mutat, hogy Bődöcs Tibor kiszáll az RTL Klub csökkenő népszerűségű standup sorozatából.

Bődöcs Tibor Facebook oldalán hozta rajongóinak tudomására, hogy távozik az RTL Klub standup-sorozatából, a Showder Klubból. Legalább is bejegyzéséből erre lehet következtetni, hiszen azóta hivatalos nyilatkozat nem jelent meg döntésével kapcsolatban. Bődöcs nem indokol, mindössze azt jegyzi meg, hogy döntését "hosszas diplomáciai iszapbirkózás után" hozta meg.


A humorista további terveivel kapcsolatban annyit osztott meg a nagyérdeművel, hogy nem fog pályát váltani és receptkönyvet sem tervez írni, még nagyobb erővel fogja járni az országot, s természetesen a Rádiókabaréban is hallható lesz, bár azt még nem tudja, hogy új anyagait miképpen fogja megosztani a széles közönséggel. A Showder Klub nézettsége egyébként idén is tovább csökkent, de múlt héten még így is 504 ezren figyelték, míg a kereskedelmi korosztályban 310 ezren, s ezzel természetesen a műsor legyőzte a TV2-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Hányan?

    Mert szerinted olyanok nézik, akiknek korán le kell feküdniük? Vagy akik 8 vagy 9 órakor néznék leülnének az RTL elé, de 10-kor már nem? Ennyire nem lehetsz egyszerű.
  • Grodt #2
    Vagy mondjuk, ha nem lenne 1-2 nagyon gagyi fellépő, akiktől az emberek többségének herótja van...
  • Szefmester #1
    Talán ha normálisabb időpontba raknák akkor többen néznék. Csak nézzék meg hogy a Youtube-on mennyien nézik meg az adást követő héten a műsort, vagy egyes fellépőket!