Szekeres Viktor

Nagyon jó lett az új bűvészes thriller előzetese

Now You See Me címmel újabb bűvészes filmet láthatunk a moziban, ami örömhír, hiszen nem túl gyakran tűnik fel e mesterség a hollywoodi filmekben. Amikor viszont feltűnik, akkor általában nagyot szól.

Pár napja került fel a netre a Now You See Me című krimi első előzetese, s a premier előtt több, mint fél évvel bemutatott trailer is remekül jelzi, hogy a gyártó Summit Entertainment mindent megtesz a film sikeréért. Azért is van szükség a korai kampánykezdésre, mert a filmet kvázi a nulláról kell felépíteni pusztán a nézői reakciók segítségével, hiszen nem folytatás, előzmény, feldolgozás vagy reboot, mint ahogy más alapja sincs, amire építkezni lehetne.


Az első visszajelzések alapján ez sikerülhet is, ugyanis a netezők meglehetősen pozitívan fogadták a fenti trailert. Mint látható, a rablást tervező illuzionistákról szóló Now You See Me főszereplői között olyan színészeket láthatunk, mint Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Mark Ruffalo és Michael Caine. A filmet pedig az a Louis Leterrier rendezi, aki eddig bizony nem csak jó filmeket tett le az asztalra - A szállító, A nyakörv, A szállító 2, A hihetetlen Hulk és A titánok harca harca után ez lesz a hatodik próbálkozása, ami azt is jelzi, hogy nincs kapcsolatok híján Hollywoodban. ** ** A Now You See Me készítői egyébként elég bátrak, hiszen filmjüket a Star Trek 2, a Másnaposok 3 és a Halálos iramban 6 után, valamint az új Superman, az új Szörny Rt. és a Brad Pitt-féle Zombiháború előtt pár nappal, M. Night Shyamalan After Earth című scifijével egy héten mutatják be. Ennyi nagyköltségvetésű produkció között nem lesz egyszerű jól szerepelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #3
    :( Nem tetszik...
  • AZUL #2
    húúú ez nagyon jó.
  • xido #1
    csillagos 5ös előzetes..Michael Caine meg hatalmas kikacsintás volt a készítőktől,még ha más szerepben is,mint pár éve:)