Szekeres Viktor

Gáspár Győző visszavonul a tévézéstől

Gáspár Győző a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában köszön el a tévénézőktől és rajongóitól, hiszen tervei szerint a továbbiakban már nem szerepelne a képernyőn.

Gáspár Győző, az elmúlt évek egyik legsikeresebb hazai gyártású komédia sorozatának, a Győzikének a főszereplője bejelentette, hogy 13 év médiaszereplés után hátat fordít a hírnévnek. Az énekes elmondása szerint már mindent elért, amit szeretett volna: Romantic nevű együttesével 7 arany, 7 platina és egy gyémánt lemez van a háta mögött, szerepelt a TV2 és az RTL Klub olyan műsoraiban, mint az Activity, A rettegés foka, a Celeb vagyok ments ki innen! és a Vacsoracsata. Ezek mellett saját sorozat 100 adást ért meg és 170 napiga BeleValóVilágot is vezethette.

Gáspár Győző búcsúját, melyben a döntéséhez vezető okokról is szó lesz, december 13-án 21 órától láthatja a közönség a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában. Gáspár elmondása szerint visszatér a családjához és ezentúl édesapjánál dolgozik majd. A jövőben pedig, ha tévéműsorokban nem is, a falunapok színpadán még találkozni lehet vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #8
    Hiszem, ha nem látom!
  • cateran #7
    1 pillantra azt hittem, hogy a magyar politikusokrol beszelsz:D (kiemelten orban, matolcsy, semjen)
  • Zoliz #6
    Sikeres ember és érdemes követni példáját, megtanuljuk tőle hogyan hazudjunk úgy, hogy közben szétröhögnek téged. Valójában ennek az embernek egy szavát se lehet hinni, bár van pénze ügyvédre akivel ismeri a jogi kiskapukat így megússza az adócsalást. Majd két év múlva bejelenti. "Visszatértem, hiányoztam drágáim?" És mindenki tapsikolni fog..
  • fecg21 #5
    Még szép hogy visszavonul, mivel megy majd márianosztrára...
  • Béka Benő #4
    Ezen a képen úgy tűnik, már egyben megzabálta a 400 milliós örökséget :
  • syn7h37ic #3
    Persze, hogy visszavonul, mivel tudja, hogy be kell vonulnia kóterbe.
  • gombabácsi #2
    nem baj, lesz helyette trónok közt meg űrhajók közt
  • duke #1
    Eloszor gunyolodni akartam, meg gorombasagokat irni, de inkabb nem alacsonyodok le annyira, hogy ezzel foglalkozzak.