Szekeres Viktor

Már jövőre elkezdődik az Avatar 2-3 forgatása

James Cameron már elég régóta dolgozik az Avatar második és harmadik részének szkriptjén, de úgy tűnik, hogy februárra befejezi az írást és jövő év végén elkezdhet forgatni.

James Cameron láthatóan abban bízik, hogy a Peter Jackson-féle A hobbit: Váratlan utazás nagy siker lesz, ugyanis az új-zélandi rendező által használt 48 fps-es technológia alkalmazásával szeretné az Avatar második részét elkészíteni. Cameron jelen is volt az új-zélandi A hobbit-premieren, ahol elmondta, hogy jelenleg is dolgozik az Avatar második és harmadik részének forgatókönyvein. Az írói munkát tervei szerint februárban fejezi be, ami azt jelenti, hogy 2013. végén már el is kezdheti forgatni minden idők legsikeresebb filmjének folytatását.

Cameron azzal magyarázta a komótos tempót, hogy nem akar abba a hibába esni, mint az első epizód esetében, ugyanis az Avatarnál kvázi az utómunkálatok során írták meg a végleges filmet, s ezért rengeteg jelenetet kellett kivenni a leforgatottak közül. Egyelőre még nem lehet sokat tudni az Avatar folytatásairól, mindössze annyit, hogy a rendező vágyai szerint az óceánokra és a víz alatti élővilágra fókuszálna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #8
    Majd ha a jogok a közelébe lesznek, sajna jelenleg mindenkinek nagyobb köze van hozzá, mint neki.
  • zetortraktor #7
    Mert te olyan vagy, aki olyannal vitatkozik, ami meg sincs említve? (Miért, melyik a kritikailag legsikeresebb film?) Nyilván nem is a legtöbb focistát szerepeltető film, de arról nincs is szó fent.
  • cateran #6
    Mondjuk en....Az lehet, hogy ANYAGILAG minden idok bla-bla, de pl KRITIKAILAG tuti nem, meg 1000 mas modon sem.
  • zetortraktor #5
    Ki akarna vitatkozni egy ténnyel?
  • jawarider2 #4
    Terminatorból csinálnál inkább még több részt Cameron...
  • Aldo Moro #3
    A minden idők legsikeresebb filmje sántít, de nyilván azért így íródott a cikk, hogy legyen belőle egy kis vita. Mert mint tudjuk, elvtársak, a pénzt a kattintás hozza. Amúgy a Sanctum nekem tetszett, igaz ott csak valami producer véle volt az öreg, de akkor is.
  • AZUL #2
    mármint a mélység titka? az egy nagyon jó film volt tőle, sőt igazából a rendező változat üt nagyot. kötelező darab.
  • shenmuedc #1
    Cameron teljesen bele van gyönyörödve ezekbe a víz alatti dogokba. Sajnos eddig a témában csak a mélység c. film volt számomra értékelhető. De ettől még lehet jó.