Szekeres Viktor

Itt a Dredd 3D magyar plakátja

Már csak másfél hónapot kell kibírnunk a Dredd 3D magyar premierjéig, erre pedig az egyik legjobb bizonyíték a hivatalos plakát,melyről az is kiderül, hogy szinkronnal láthatjuk a filmet.

Az év egyik legjobban fogadott scifije a Dredd 3D volt, azonban hiába a rajongói tetszésnyilvánítás, nagyon kevesen ültek be a meglehetősen erőszakos filmre. Többek között a hatalmas bukásnak az őszre tervezett hazai bemutatóból nem lett semmi. Mikor már épp temetni kezdtük volna a lehetőséget, hogy valaha moziban is láthassuk a Peter Travis által rendezett zúzást, akkor jött a hír, hogy a Parlux januárban, egész pontosan tizedikén mégiscsak bemutatja a Dredd 3D-t, ráadásul magyar szinkronnal.

Alul látható a film plakátja, most már csak az a nagy kérdés, hogy a film képes lesz-e itthon korrektül szerepelni, vagy a forgalmazó megbánja a premiert. Arról egyelőre nincs információ, hogy a 16-os karikával ellátott filmet hány moziban fogják Magyarországon vetíteni, valamint, hogy lesznek-e belőle feliratos, illetve eredeti nyelvű kópiák.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    Tiszta Stallone az ürge.