Szekeres Viktor

Megint Brad Pitté lesz az év egyik legjobb filmje? Itt az Ölni kíméletesen új előzetese

Már közel sem akkora a hájp az Ölni kíméletesen körül, mint volt az év első felében, de a Brad Pitt-film sokak szerint még mindig az év egyik legjobbja lehet. Akárcsak tavaly a Pénzcsináló.

Már a Cannes-ban rendezett filmfesztiválon bemutatták Brad Pitt egyik idei új filmjét, a Killing Them Softly-t (magyarul: Ölni kíméletesen), s azóta is az év legjobban várt filmjei között szerepel. Többek között azért, mert rendezője az az Andrew Dominik, aki annak idején, még 2000-ban a Chopper - A kegyetlennel (Chopper) robbant be, s 2007-ben Brad Pitt főszereplésével lkészítette a remek Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) című mozit.


A fenti előzetes az Ölni kíméletesen legújabb amerikai trailerje, s azért vagyunk kénytelenek ezt kirakni, mert a magyar premierről még mindig nincs hír, pedig ezúttal az, hogy a filmet november 30-án mutatják be Amerikában, nem jelent semmit, hiszen Európa jó részében már vetítik a mozik egy ideje. A gengszterfilmet George V. Higgins könyve alapján készítették, a főbb szerepekben Pitt mellett olyan színészeket láthatunk, mint James Gandolfini, Sam Rockwell, Richard Jenkins és Ray Liotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #1
    Viktor ! Mi az hogy megint Brad Pitté lesz az év egyik legjobb filmje ?
    Mert szerinted a tavalyi élet fája az év legjobbja volt ?
    Az egy keresztény propaganda-szerű köpedék-film volt !