Szekeres Viktor

Új plakátot is kapott a tavaszi inváziós scifi

Csak márciusban kerül bemutatásra A burok című scifi, de már most gyönyörködhetünk a plakátjában. A filmet az Alkonyat-könyveket jegyző Stephenie Meyer regénye alapján készítette Andrew Niccol.

Jó tavasza lesz a scifi-rajongóknak, hiszen olyan filmek kerülnek bemutatásra márciusban, áprilisban és májusban, mint a Tom Cruise főszereplésével forgatott Oblivion, a Dark Skies című földönkívülis horror, a Star Trek Into Darkness vagy M. Night Shyamalantól az After Earth. Ugyancsak tavasszal, egész pontosan március 29-én fog bemutatkozni az amerikai mozikban Andrew Niccol scifije, A burok (The Host).

A filmet egyelőre egyszerre segíti, illetve sújtja a hype és ellenhype, s mindkettőnek forrása az, hogy a regény, amelyből a film készül az Alkonyat-könyvekkel befutó Stephenie Meyer munkája. Azonban nem egy olyan véleményt is olvasni az Alkonyatot nem kedvelőktől, hogy A burok teljesen vállalható, sőt, jól sikerült könyv, mely Niccol kezében (Gattaca) jó filmmé is alakulhat. Mások viszont az ellentábort gyarapítják, s úgy vélik, hogy a sok kliséből egy jó rendező sem tud érdekes történetet összehozni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gothmog #7
    „Válaszd az életet”
    Renton
  • syn7h37ic #6
    Ismét egy újabb mocsok. Elég volt a plakátra néznem. Két búval bélelt alkonyatba is beleillő majom, és egy lány. Vajon miért van olyan érzésem, hogy vótmá, nem köll mégegysze'...
  • Victor1103 #5
    Ennek abszolút semmi scifi hangulata nincs. Twilight kiírva a plakáton persze.. choose to believe. choose to fight. choose to "love"?!. WTF?
    Arról nem is beszélve, hogy a plakát nagyon gagyi. Tv sorozatokhoz és TV filmekhez csináltak már sokkal komolyabbat.
  • Zombee #4
    Ettől a plakáttól aligha jön meg akár csak egy sci-fi rajongó kedve is a filmhez. A sztoritól meg végképp. Attól nem lesz sci-fi, hogy láthatatlan testrabló lény érkezik a Földre.

    A Földet elfoglalta a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják. Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára.

    Amikor egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder testébe költözik, ismeri a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve. Egyvalamire azonban nem készült fel: hogy új testének előző lakója nemhogy nem költözött ki a burokból, de egyenesen visszaköveteli a tulajdonát.

    Melanie megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelméről, aki egy távoli helyen bujkál, és még mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen. Mivel a Vándor képtelen ellenállni a rátörő érzelmeknek, vágyakozni kezd a férfi után, akivel még soha nem találkozott. Aztán egy váratlan fordulatnak köszönhetően Melanie és a Vándor szövetségesekké válnak, és a két lélek ugyanabban a burokban vág neki az arizonai sivatagnak, hogy megtalálják a férfit, akibe mindketten szerelmesek?

    "Egy test, két lélek és minden idők legizgalmasabb szerelmi háromszöge egy olyan világban, ahol az egész emberiség jövője a tét."

    Borzalmas, iszonyatos. De a többségnek ilyen mocsok kell.
  • KillerBlue #3
    Új plakátot is kapott a tavaszi romantikus komédia :D
  • GaborT28 #2
    Elég volt a plakátra néznem....
  • csabipapo #1
    Szerintem a könyv is pocsék, nem kéne ennek a nőnek írnia semmit.