Szekeres Viktor

Lőttek A függetlenség napja 3D-nek

Mégsem fogják bemutatni a mozikban A függetlenség napja című film 3D-sre konvertált verzióját, a jövő év nyarára tervezett premiert ugyanis törölte a Fox stúdió.

Pár hónapja a 20 Century Fox hivatalosan bejelentette, hogy 3D-sre konvertálja és jövőre ismét bemutatja a mozikban A függetlenség napja (Independence Day) című Robert Emmerich-ackiófilmet. A tervek szerint a premiert az amerikai nemzeti ünnep környékére időzítették volna, 2013. július harmadikán került volna mozikba a film. De a Fox bejelentette, hogy erre mégsem fog sor kerülni.


Hogy miért vonta vissza a stúdió a Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum és Randy Quiad főszereplésével készített film premierjét, arról nincs információnk. Mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy a tervezett folytatásokra nézve milyen hatása lehet ennek a lépésnek, hiszen egy 3D-s premier révén ismét el lehetett volna ültetni a köztudatban A függetlenség napja létezését, a fiatalabbak pedig megismerhették volna a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Sajna nekem is az a véleményem, hogy ez a 3D csak egy cirkuszi látványosság. A technika nincs azon a szinten, hogy valódi térhatású élményt adjanak az embereknek (átlag moziban legalább is).

    Nem kéne erőltetni, a SW 3dsített 1-ső epizódja is mondhatni "nem szerepelt olyan jól".
  • jawarider2 #1
    Nem kell nekik a pénz:)