Szekeres Viktor

Itt az új, földönkívülis horrorfilm előzetese

A jövő év első felében több horror-, illetve horrorszerű filmet mutatnak be a mozik. Ezek közül az egyik a Dark Skies lett, melynek megérkezett az első előzetese.

Megérkezett a Dark Skies első előzetese. A látszólag földönkívüli tematikával rendelkező horrorfilm (vagy pszichothriller) Amerikában február 22-én kerül mozikba, a hazai premierről egyelőre nincs információ. A film két főszereplője Keri Russell és Josh Hamilton lesz, a rendező pedig az a Scott Stewart, akit két, első pillantásra érdekesnek tűnő film, a Légió és A pap - Háború a vámpírok ellen elbaltázásért szidhattunk.


Ami esetleg bizakodásra adhat okot, hogy a Dark Skies egyik gyártója a Blumhouse Productions, melynek idén a Sinistert is köszönhettük, s mely részt vett a Paranormal Activity és a Rob Zombie-féle The Lords of Salem készítésében is. A film egy kertvárosban játszódik, egy házaspár van a történet középpontjában, akiknek az élete igazi rémálommá változik, amikor valami idegen létforma hatol éjszakánként életterükben, amely a gyerekeikre veti ki a hálóját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Jó az esély rá, hogy kihagyod, korántsem biztos, hogy bemutatják :).
    Mint az ilyen filmeket általában.
  • Dynamic #4
    Engem sem győzött meg. Érdekel a téma, annyira nem is rossz, de elég középszerűnek, olyan "tizenkettő egy tucatnak" tűnik. Moziban biztos, hogy kihagyom.
  • zetortraktor #3
    Persze, hogy nem az, de van ez a szánalmas fikageneráció. Most bontogatja a szárnyait, nekik csak ez megy.
  • brueni #2
    szerintem meg nem :-)
  • endrev #1
    Szánalmas.. :D