Szekeres Viktor

A Discovery szerint hazudik a DIGI

A Discovery szerint többször is kísérletet tettek a DIGIvel való megállapodásra, azonban a kábelszolgáltató mindegyik javaslatukat elutasította, majd pedig kivette a csatorna adóit kínálatából.

Mint arról beszámoltunk, a DIGI kábelszolgáltató kivette csomagjából a Discovery magyar nyelvű csatornáit, arra hivatkozva, hogy a cég követeléseit nem tudták teljesíteni. Nos, a Discovery szerint mindez hazugság, ugyanis ők az elmúlt hónapokban többször is kísérletet tettek arra, hogy megállapodjanak a DIGIvel az új szerződésről, azonban a szolgáltató a csatorna mindegyik javaslatát visszautasította annak ellenére, hogy a Discovery egy alkalommal sem kérte a díjak emelését.

A Discovery a nézők támogatásában bízva elindította a Discovery barátai weblapot, melyen többek között petíció aláírására biztatják az előfizetőket, valamint arra biztatják őket, hogy lépjenek kapcsolatba a DIGIvel és tiltakozzanak a szolgáltató lépése ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • torcipepe #13
  a digi-vel eddig sem voltam kibékülve, de ez már tényleg kiverte a biztosítékot.
 • Teppik Amon #12
  Pont így voltam én is :(
  A netjük verhetetlen, mindenképp maradok, csak kicsit keserűbb szájízzel.
 • hunwhite #11
  Szerintem itt a kutya elásva:
  "hogy megállapodjanak a DIGIvel az új szerződésről,"
  Erre én is azt kérdezném, hogy miféle új szerződés?
 • god25 #10
  [email protected] kivan velük. 2 csatornát a Discoveryt, meg a D.Sciencet néztem és pont azok szűntek meg. Vicc az egész...,.
 • zetortraktor #9
  Van, aki azért sír, mert sok rövid reklámszünet van, más azért, mert kevés hosszú reklámszünet. Nem lehet mindenkinek kedvére tenni.

  Persze van pár agyilag zokni, aki ezt nem fogja fel. Azt hiszem annál nagyobb IQ-mélypont nincs is, mint a reklám létezése miatt nyafogni és leszarozni másokat azért, ha nem szopnak le. Ilyesmit kábé egy akaratos 11 éves írna.
 • Etinger #8
  Mindenhol ez megy. A Discovery 3 perces reklámblokkokat tesz be 20 percenként, más csatorna meg 30 percenként 15 perceset. Számold ki. Akkor meg? Na ugye. Ügyes vagy.
 • Etinger #7
  De az a baj, hogy még így is a Digi magasan a legjobb. Szóval ez most a tipikusan "miért kellett ez?" kategória.

  Angol foci meccseket akarok nézni, így nincs is nagyon hová menni... Szóval jó lenne ezt megoldani. Nem fogják.
 • sanyicks #6
  a discovery egy szar, mert szar emberek szerkesztik, pont úgy mint az ngc és spektrum. Csak szar emberek képesek arra hogy 10 percenként 5 perc reklámot lenyomjanak. 1 éve még a spektrum kivétel volt, de az is beállt a sorba.
 • Reg5 #5
  Sokáig néztem, de különösebben nem hat meg.
 • bmw #4
  A digi szopjon rudoncseppet....
  Egyik legjobb adot kiveszi nevetseges az lesz, hogy valtok....