Szekeres Viktor

Plakát alapján az új Evil Dead minden idők legijesztőbb horrorja lesz

Az Evil Deadnek nem csak az előzetese sikerült ijesztőre, hanem a plakátja is. No nem a plakáton megjelenített kép ijesztheti meg az embert, hanem az, amit ráírtak.

A Yahoo! Movies-nak köszönhetően már nem csak az Evil Dead feldolgozásának valóban durva előzetese érhető el, hanem az első plakátja is. A marketingesek pedig cseppet sem szívbajosak, hiszen azon azt merik állítani, hogy olyan ijesztő filmről van szó, amilyet még nem nagyon láttunk. Meglátjuk.

Hogy mikor, az kérdéses, mert bár Amerikában április 13-án lesz az Evil Dead premierje, itthon még nem vehetjük biztosra a mozis bemutatót, Egyrészt nem biztos, hogy a forgalmazók bíznak abban, hogy keményebb horrorral is sikert lehet elérni, másrészt pedig minden horrorfilmnél fenyegetést jelenthet a Korhatár Bizottság, melynek tagjai dönthetnek úgy, hogy a film V-ös kategóriába kerüljön, ami megnehezítené a nyereséges premiert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #4
    Na igen. Bár most, hogy nem csak feliratra figyelek, feltűnt ez a Tabita jellegű kiscsaj. Ez már rossz Omen! :(
  • Zombee #3
    Kíváncsian várom, egyáltalán méltó lesz-e a címhez...
  • adampierson #2
    Na jah... Kíváncsian várom, lefölözi-e a Fehér Zajt. Ez a film, ijesztgetős filmek közt pálma vivő (nálam). Moziban láttam, és azóta se szeretem ha kásás a kép, vagy zörejes a rádióadás. Brrrr.... :D
  • koschwarz #1
    nagy szavak...