Szekeres Viktor

2013-ban érkezik a Paranormal Activity 5

Nem szerepelt az elvárásoknak megfelelően a mozikban a Paranormal Activity-sorozat negyedik része, azonban még így is szörnyen nyereséges volt, így jövőre érkezik az ötödik epizód.

Bár a Paranormal Activity-sorozat negyedik része bevétel tekintetében hatalmas csalódás volt, a Paramount Pictures bejelentette, hogy 2013-ban újabb epizódot láthatunk a népszerű horrorsorozatból. A Paranormal Activity 5 ismét Halloween idején kerülhet bemutatásra Amerikában, a bemutató dátuma október 25-én lesz.

Miután a harmadik epizód tavaly a franchise legsikeresebb tagjává vált, így a készítők abban reménykedtek, hogy a negyedik rész is kasszát fog robbantani. Azonban míg 2011-ben 104, addig idén csak 53 millió dollár bevételt hozott a széria, s nemzetközi viszonylatban is csökkent iránta az érdeklődés, hiszen míg tavaly 103 millió dollár bevétel keletkezett Amerikán kívül, addig idén "csak" 82 millió.

A folytatás mindettől függetlenül nem meglepetés, hiszen egyrészt a Paranormal Activity 4 költségvetése csak 5 millió dollár volt, ráadásul egy újabb résszel a széria minden idők legsikeresebb horrorsorozatává is válhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Eriongtk #1
    Kíváncsiam várom vajom miről fog szólni...