Szekeres Viktor

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb horrorfilmje 2013-ban folytatódik

2011-ben az év egyik legsikeresebb horrorfilmje volt az Insidious, éppen ezért nem meglepetés, hogy a Fűrész rendezőjének alkotását folytatják. A premierre 2013-ban fog sor kerülni.

A FilmDistrict, az Alliance Films és a Sony Pictures Worldwide Acquisitions közleményben jelentette be, hogy 2013. augusztus 30-án kerül bemutatásra Amerikában az Insidious című horrorfilm folytatása a FilmDistrict forgalmazásában. Jellemző módon, miközben sokkal kevésbé sikeres horrorok elérnek hozzánk, az Insidious sem moziban nem volt látható, sem DVD-n nem jelent még meg Magyarországon, így a második rész mozis premierje is erősen kérdéses.


Az első részt a FilmDsitrict 2011. áprilisában mutatta be, s a film az év egyik legsikeresebb horrorjává vált - Amerikában 54, a világ többi részén 43 millió dollár bevételt hozott, ami különösen a 1,5 milliós költségvetést tekintve számít nagyszerűnek. A filmet a Fűrész készítőjeként ismert James Wan rendezte, az író pedig az ugyancsak Fűrészes Leigh Whannell volt. Ők alkotókén visszatérnek a második részre is, mint ahogy a főszereplők közül ismét láthatjuk Patrick Wilsont, Rose Byrne-t, Lin Shaye-t és Ty Simpkinst. Az Insidious Chapter 2 költségvetését továbbra is meglehetősen alacsonyan fogja tartani a stúdió, a forgatás január 15-én kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TomaSirco #6
    Hát szerintem ez baromi gagyi film volt.Nem tudom mitől olyan jó...
  • Zombee #5
    Azért én szeretem, ha fogynak a szereplők, persze nem Fűrész, Motel stb filmekre, torture-re, Mártírokra, Eden Lake-re gondolok, én a klasszikus Péntek13/Hellraiser/Holtak hajnala/Rémálom az Elm utcában iskola híve vagyok.
  • Booka Shade #4
    Már a cím alapján tudtam, hogy az Insidious lesz, bár már IMDb-n láttam szóval nem volt új, de nagyon örülök neki tetszett a film felépítése jobb volt mint akármilyen szörnyes darálós hülyeség.
    James Wan úrfit nagyon megkedveltem. Tőle jöhet akármi.
  • AZUL #3
    a horror nem egyenlő azzal, hoyg feldarabolnak, széttrancsíroznak, lelőnek, fölgyújtanak, azaz meghal mindenki... ha te ezt hiszed, nézz utána kérlek a horror definíciójának...
  • Zombee #2
    Nem értem, milyen horrorfilm az, ahol ilyen sokan visszatérnek a folytatásra... :)
  • Laza #1
    "everywhere april 1"

    Ezek szerint ez is csak egy ápr 1-ei tréfa volt :)