Szekeres Viktor

Itt a Riddick logója és helyzetjelentés a filmről

David Twohy napi 14 órát dolgozik a Riddicken, melynek azonban még mindig nem tűzték ki a premierdátumát, így nem tudhatjuk, hogy 2013-ban vagy 2014-ben nézhetjük-e meg a filmet.

Még mindig nem tudni, hogy mikor kerülhet Amerikában bemutatásra Vin Diesel új filmje, a Riddick (a hazai bemutatóról természetesen ugyancsak nincs információ), de David Twohynak, a rendezőnek köszönhetően újabb információkat kaphattunk a sokak által várt filmről. A rendező blogján számolt be arról, hogy jelenleg mivel foglalkozik a filmmel kapcsolatban, s egy képet is megosztott olvasóival, melyen a film logóját is láthatjuk.


Twohy többek között arról számol be, hogy napi 14 órában foglalkozik a filmmel. A napot reggel 9-kor a vizuális effektekkel kapcsolatos megbeszéléssel kezdi (a film 900 trükköt tartalmaz), majd ezt követően átautózik a városon, hogy a hangkeverést felügyelje, s egyensúlyba tudja a zenét, az effekteket, valamint a dialógokat. Estétől pedig egy Technicolor laborban foglalkozik filmje színkorrekciójával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #1
    hát nem tudom. ennyi idő alatt összelehet rakni egy korrekt filmet amit még csak most találnának ki... nekem az rémlik, hoyg pont a vizuális effekteket akarják visszanyomni a 2. részhez képest... szóval ez most vagy nagyon rossz lesz, vagy nagyon jó.