Szekeres Viktor

Végre láthatjuk a Hősök befejezését

Sok évvel a premier után végre mi is megnézhetjük, hogy mi lett a Hősök című, szuperképességekkel rendelkező átlagemberekről szóló sorozat befejezése.

Meglehetősen nehéz szülés volt, de a TV2 decemberben végre elkezdi sugározni a Hősök című sorozat negyedik, egyben utolsó szezonját. Az utolsó etap premierjére december másodikán fog sor kerülni 22:55-kor, majd ezt követően a csatorna minden vasárnap jelentkezik az új epizódokkal, egyszerre kettővel. (Mindez azt is jelenti, hogy a sorozat sokkal nézőbarátabb időpontban lesz látható, hiszen a 3. évadot péntekenként éjjel egy és két óra között tűzte műsorára a csatorna.)


A Hősök negyedik évada egyébként 19 részt számlál, az egyik fő vendégszereplő a szezonban A szökésből is ismert Robert Knepper, aki vándorcirkuszával fogja megnehezíteni a különleges képességekkel megáldottak, illetve megátkozottak dolgát. Az egykor hatalmas sikerként induló sorozat a negyedik szezonjára Amerikában már csak nagyon kevés nézőt érdekelt, így az NBC csatorna véget vetetett a széria szenvedéseinek, s ezért teljes lezárást sosem kapott a sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Grodt #5
    Én végig néztem az egészet, és nagyon sajnáltam, hogy nem folytatták.

    Zombee: végülis kapott egy lezárást a sorozat, csak az embernek lehet vele eg kis hiányérzete. de szerintem nagyon jó lett a 4. évad, úgyh érdemes megnézni.

    Zárásképpen pedig normális címeket követelünk!!!! Amikor vége lett a sorozatnak voltak iit is cikkek aról, hogy talán 1-2 végleg lezáró rész készülni fog. Ennek a cikknek a címe tökéletesen rávezet erre...
  • AZTA #4
    Már nem is emlékszem hogy hol hagytam abba annó. :D Mikor T-bag szerepelni kezdett benne asszem.
  • Wittgen #3
    Az első szerzon még érdekes volt, de a 2.-at kb a harmadánál abbahagytam, annyira érdektelen lett számomra. hiába, tudni kell nemet is mondani, csak 1 életünk van, nem nézhetünk meg minden szart, amikor vannak jó sorik is :d (pl Trónok harca, Dexter...).
  • Zombee #2
    Így értelme sincs megnézni, ha nincs vége a történetnek. Ha egyszer eldöntik, hogy vége, az évad végén lehetett volna valami finálé.
  • cstommy #1
    Na végre