Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Smallville

Majdnem két éves várakozást követően itthon is láthatjuk a Smallville című tinisorozat utolsó szezonját, mely azonban már nem a VIASAT3-on, hanem a VIASAT6-on kerül bemutatásra.

Ahhoz képest, hogy milyen hamar láthattuk itthon a Smallville 9. szezonját, a tizedik, záró évadra elég sokat kellett várnunk. Szerencsére most már legalább a premier időpontjára fény derült: december 20-án 22:00-tól kerül adásba az utolsó 22 epizód. A sorozatot eredetileg a TV2 kezdte el adni, amelyen elég sikeres is volt, de a 7. évad környékén a csatorna lemondott az ifjú Superman kalandjairól, melyek sugárzását a VIASAT3 vette át - azonban a 10. évad már a VIASAT6-on lesz látható.

A VIASAT6 egyébként decemberben több fronton is megpróbál a sorozatrajongók kedvében járni, hiszen december 4-én elkezdik adni a Kívülállók (Misfits) 3. szezonját, de olyan sorozatokat, illetve sorozatévadokat is sugározni fognak, melyeket más csatornán már lehetett látni, így az akkor lemaradók pótolhatják hiányosságaikat. December 9-től a Csillagkapu 10. évada érkezik, melynek epizódjai minden nap 19:15-től lesznek láthatóak, 10-én elindul az 1. szezontól a Dawson és a haverok (minden hétköznap 8:15-től), míg 11-től a Narancsvidék 2. évad jelentkezik minden nap 9:10-től.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dave017 #7
    pont az új Superman film elött lesz vége ennek az évadnak. Szerintem nem véletlen időzítették így a 10.évadot :)
  • Narxis #6
    Lehet, hogy senki de akkor is jó választás lenne!
  • Wittgen #5
    Lehet, hogy Welling senki hálivúdban, de a 10 évadnyi szupermen karakter megformálása a mozifilmben való szereplésére felkészítette szerintem.

    A 10. évad jó lett.

    Amúgy a "folytatás" / spin-off - Arrow- elég jóféle lett.
  • WoodrowWilson #4
    A Welling-rajongás még érthető (én mondjuk nem értem, de a rajongást nem is kell), de ez a folyamatos nyomatása a Superman mozifilmbe iszonyat. Welling egy senki Hollywoodban, nézz szembe a valósággal.
    Cavill Supermanjét meg még nem láttuk, szóval inkább ne döntsük el előre, hogy jobb vagy nem.
  • tomboy013 #3
    Nagyon jó évad, talán a legjobb. A vége is tök hangulatos.
  • G22 #2
    10.évad ad választ arra, hogy lesz Clark Kentből végül Superman és mért jobb Tom Welling Henry Cavillnél, jó évad :) ;)