Szekeres Viktor

Újabb Barátok közt-karakter fejét cserélik le

Hamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közé:Nagy Sándor egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.

A Barátok közt fix szereplői közül ismét lecserélik az egyik karaktert alakító színészt. Ezúttal Bokros Linda "vált fejet" - őt az elmúlt három évben Szabó Kitti alakította, aki a jövőben az érettségire és további tanulmányaira szeretne koncentrálni, ezért távozott a sorozatból. A szerepét a 19 éves Munkácsy Kata veszi át, aki több, mint egy hónapja forgat már a Barátok közt stábjával. A lánynak elsősorban színpadi gyakorlata van, mivel 10 éve tanul a Madách Musical Tánciskolában, ahol arra is lehetőséget kapott, hogy közkedvelt darabokban színpadra léphessen. A többfordulós válogatás során kiválasztott Munkácsy január 2-tól lesz látható a sorozatban. (Érdekesség, hogy Linda karakterét Szabó is csak másodikként alakította, hiszen a sorozatban először Opitz Petra játszhatta őt.)


Egy új visszatérő szereplő is érkezik a Barátok köztbe, Nagy Sándor, a Madách Színház színművésze. Az általa megformált Laurik Igor egy kifejezetten negatív szereplő, aki céljai elérése érdekében egyáltalán nem válogat az eszközökben. A Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerülő karakter november 30-án jelenik meg a képernyőn, és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat a Mátyás király téren.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)