Szekeres Viktor

Gyűlnek a szereplők A bosszúállók alapján készített tévésorozatban

Az ötből már három főszereplő megvan a tervezett S.H.I.E.L.D.-tévésorozatból, ráadásul a pilotban szerepelni fog valaki, aki A bosszúállók-mozifilmben is látható volt.

Januárban kezdik el forgatni A bosszúállók (The Avengers) alapján készítendő tévésorozat pilotját a mozifilmet is rendező Joss Whedon felügyelete mellett - bár azt még nem tudni, hogy Whedon vagy más fogja-e rendezni az epizódot. Ennek megfelelően már javában zajlik a casting, s az öt főszerepből háromra már meg is találták a megfelelő színészeket. (Ők mindnyájan S.H.I.E.L.D.-ügynököket fognak alakítani.)


Elsőként a Vészhelyzetből és az Eurekából is ismert Ming Na csatlakozott a pilothoz (mint Melinda May), múlt héten pedig kiderült, hogy Gemma Simmons szerepét Elizabeth Henstridge, míg Leo Fitzét Iain De Caestecker fogja játszani. A pilotot a filmmel Clark Gregg személye fogja összekapcsolni, aki nem egy Marvel-moziban, s természetesen A bosszúállókban is feltűnt a közönségkedvenc Phil Coulson szerepében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #2
    Hát még ilyet, pont ma gondoltam Philre. Amúgy, ironikusan azt hittem Scherbatsky asszonyság lesz a visszatérő, de Phil jobb. :D
  • Zombee #1
    S.H.I.E.L.D. =! Avengers.