Szekeres Viktor

Második részt kap az ősz egyik sikerfilmje

Folytatódni fog az ősz egyik legsikeresebb filmje, s már azt is tudni, hogy minderre 2015-ben kerül sor. Azonban siker ide vagy oda, a rendezőt, egyéb elfoglaltságai miatt kénytelen lecserélni a stúdió.

A The Hollywood Reporter információi szerint a Sony Pictures Animation folytatni fogja a Hotel Transylvaniát. Sőt, a lap olyannyira jó forrással rendelkezik, hogy már a premier dátumát is tudni véli, ami nem más, mint 2015. szeptember 25-e. A Genndy Tartakovsky által rendezett filmben olyan színészek szinkronizálnak, mint Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade és Jon Lovitz.

A tervek szerint a filmhez a hangjukat kölcsönző színészek mindnyájan visszatérnének, de persze ez még nincs hivatalosan megerősítve. Az viszont már biztosra vehető, hogy Genndy Tartakovsky nem fog részt venni a második epizód készítésében, hiszen a rendező a 2014. szeptemberében bemutatásra kerülő Popeye-mozifilmen dolgozik. a 85 millió dollárból készült első rész eddig Amerikában 142 millió dollár bevételt hozott, míg a világ többi országában már 129,5 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!