Szekeres Viktor

Daniel Craig a hazai nézők kedvenc James Bondja?

A hazai közönséget sem zavarta A Quantum csendjének gyengesége, hiszen alig két hét alatt majdnem 300 ezren fizettek be a 007-es ügynök legújabb kalandjaira, azaz a 007 - Skyfallra.

Nem csak Amerikában és Angliában szerepel remekül a mozikban a legújabb James Bond-film, a 007 - Skyfall, hanem idehaza is. Két hete a film a második legjobb idei nyitányt produkálta a Jégkorszak negyedik része mögött, felülmúlva olyan filmek startját, mint A bosszúállók, A sötét lovag: Felemelkedés vagy a Sherlock Holmes: Árnyjáték, s a további szereplése is kifejezetten jól alakul.

Az ünnepnek köszönhetően a film bevételei a második hétvégéjére nem csökkentek, hanem még nőttek is 12%-kal, s a mostani hétvégén is még mindig 43 155-en váltottak jegyet a sokak által legjobbnak tartott James Bond-mozira, mely így 381 millió forintnál és 291 ezer nézőnél tart. Minden jel arra mutat, hogy a film a nézők zömének is tetszett, az SG-s szavazás is pontosan erről árulkodik - minden ötödik olvasók úgy érzi, hogy jól sikerült a 007 - Skyfall. (Az már csak hab a tortán, hogy az előző szavazás alapján a nézők zöme Daniel Craiget tartja a legjobb James Bondnak, Connery, Moore, Dalton, Lazenby és Brosnan összesen nem ért el akkora szavazati arányt, mint ő.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reyam #9
    Caterannak igaza van,nekem a legjobban a Goldeneye tetszett,mert nagyon jó sztorija is volt.Megnéztem moziba a skyfallt és eddigi egyik leggyengébb rész történetileg,high tech kütyük is kimaradnak,csak az ujjlenyomatfelismerös stukker meg egy jeladó amit a profi bünözök nem vettek észre mikor átkutatták a szigetnél pfff.Meg ugye mellbelövik a vonaton de ugyanugy harcol tovább mintha misem történt volna :D Craignek jol áll a bond szerep,de Számomra Pierce marad a bond:)
  • cateran #8
    Craig szamomra a leginkabb unszimpatikus Bond. Ugyan csak az 1. filmjet lattam, a tobbi mar nem erdekelt, de ugy hallottam, hogy ez a Skyfall tok jo, mert realis....Hat yikes:S Bond sosem volt es sosem szabadna realisnak lennie. A trademarkjai: Gyonyoru luvnyak, csucs autok, a vilag vegveszelyben, csipos humor (foleg beszolasok Bondtol) high-tech kutyuk. Valaki irta, hogy Craigrol el lehet hinni, hogy kioszt 1-2 pofont....csakhogy a Bond filmeknek sosem a realitas es hihetoseg volt erenye, mindig is konnyed akciofilmek voltak, boritekolhato megis szorakoztato tortenettel es vegkifejlettel.
  • Booka Shade #7
    Oké oké, egyébként úgy tudom, hogy még két Bond filmre aláírt Daniel Craig (?) talán. Ryan Gosling szerintem nem baj, hogy fiatal, és szerintem ő az akinek rohadt jól állna Bond. Meg oké, hogy van Bond, de egy öregúrtól kicsit nehéz elhinni, ahogy akciózik jobbra balra, nem Danielt bántom ezzel, szeretem őt, csak arra akarok kilyukadni, hogy azért simán el tudnék nézni egy fiatalabb Bondot, nem a 40-es éveinek végeinek elkezdeni valakivel egyet.
    És az mindenféleképpen legyen Ryan Gosling!
  • wraithLord #6
    Én nem rajongok a James Bond filmekért (egyikért sem, igazából mindegyiket csak kb. láttam, valamelyiket nem is néztem, csak a tv adta, és láttam belőlük ezt-azt), de a Quantum of Solace nagyon tetszett. Talán Craig miatt is.
    A Skyfallt még nem láttam, de biztos jó lett az is.
  • Etinger #5
    Azért jó tudni, hogy bár egyik se tetszik, és lefitymálod Craiget, de sorra nézed a filmjeit. Igazi birka magatartás :)
  • AZUL #4
    Gosling túl fiatal a szerephez. Craig-ben pont az a jó, amit Wittgen is ír, a kora, sportossága, hitelessége. az eddigi Bondok közül, messze ő a leghitelesebb...
  • Wittgen #3
    Nálam viszont pont Craig a legjobb arc a Bond-színészek között. Nem túl idős, sportos - tehát hihető, hogy ki tud osztani 1-2 pofont - és kellően laza tud lenni. Az újkori Bond-filmeket pedig imádom, még a Quantum csendjét is.
  • Laza #2
    "Ryan Goslingot"

    Pf, viccnek is rossz ...

    De Én is örülnék már, ha Craiget lecserélnék a francba ... ok, jóvágású parasztgyerek, arcmimikájának színészi kelléktára vetekszik Steven Seagal-al ... elég volt belőle ennyi.

    Mondjuk a magyarok 'segg-állt' is komázzák :D

    Nekem már sem az előző, sem a mostani Bond film egyáltalán nem jött be. Konkrétan az eggyel ezelőttiből semmire sem emlékszem,annyira maradandó volt. Ez is hamar ki fog esni.
  • Booka Shade #1
    Igen igen persze, de szerintem most már Craig úr ki is öregedett rendesen, így Skyfallra még jól jött.
    Viszont Ryan Goslingot követelem új James-nek azonnal.