Szekeres Viktor

Nincs meglepetés, itthon ronda bukás az év egyik legjobb filmje

Tavaly is nagyon gyengén szerepelt a mozikban az év legjobb animációs filmje, s idén is hatalmasat bukott a rajzolt alkotások legprímábbja.

Itthon sajnos nagyon kevés embert érdekelt a Disney saját gyártású animációs filmje, a Rontó Ralph, mely Amerikában olyan jó eredménnyel mutatkozott be, hogy első hétvégéjén egyenesen minden idők legjobb Disney-animációs startját produkálta. Itthon a múlt heti hosszú hétvégés kezdés már előre jelezte a totális érdektelenséget a film iránt, s a Rontó Ralph második hétvégi teljesítménye sem mutatott semmi biztatót.


Döbbenetes, de a film csak 9 451 nézővel kezdte meg hazai szereplését, melyet a múlt hétvégén 50%-kos csökkenés követett, ami kevesebb, mint ötezer nézőt jelent. Ezzel a Rontó Ralph 10 nap után mindössze 15 232 eladott jeggyel áll és 20-30 ezerrel fejezheti be mozis pályafutását, miközben a mostanság bemutatott animációk közül a Lorax 60, míg a Hotel Transylvania 115 ezer nézőnél tart.

A totális érdektelenség azért is meglepő, mert a film, ellentétben az említett kettővel a felnőtteknek is szól, főleg a videójátékokon felnőtt nézőknek, akiknek ha csak a töredéke elment volna a moziba, akkor jóval erősebben szerepelhetne a Rontó Ralph.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • macseke #1
    ha az eredeti szinkronnal is vetítenék, akkor 1 nézővel több lett volna. :)