Szekeres Viktor

Érdekes első kép Tom Cruise új, időutazós scifijéből

Az első megjelent promókép láttán úgy tűnik, hogy Tom Cruise karaktere meglehetősen szorult helyzetbe került a 2014. tavaszán bemutatásra kerülő scifiben, az All You Need Is Killben.

Tom Cruise "szerepeljünk rajongói filmekben"-mozgalmának egyik következő darabja a Hiroshi Sakurazaka regénye alapján készülő All You Need Is Kill lesz, melyhez az elmúlt napokban megérkezett az első hivatalos promókép. A Doug Liman által rendezendő filmben, a színész partnere a filmben Emily Blunt lesz, mellette még Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic és Charlotte Riley tűnik fel a 2014. március 14-én bemutatásra kerlő scifiben.

A sztori középpontjában egy idegen faj inváziója van, valamint Keiji Kiriya, egy katona, akit bevetnek az idegenek elleni háborúban. Kiriya azonban nem válik hőssé, hanem meghal, hogy utána minden nap arra ébredjen, hogy harcba indul, harcol és meghal. A 158. reinkarnációja idején viszont meglát valakit, aki nem illik az addig megszokott képbe - lehet, hogy ő lenne a kulcs a szabadulásához, a végső halálhoz?

A Mission: Impossible - Fantom protokoll és a kultikus színpadi musical adaptációja, a Mindörökké rock után, de még az All You Need Is Kill előtt Cruise decemberben a Jack Reacher címszerepében fog feltűnni Lee Child regényeinek rajongóinak nagy örömére, tavasszal pedig az Oblivion című scifi főszereplője lesz. S ha mindez nem lenne elég, akkor az ezeket követő, tervezett projektjei között is olyan alkotások szerepelnek, mint a Top Gun 2, a Mission: Impossible 5 és a Van Helsing.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #10
    Ez eleve régebbi, szóval inkább az hajaz, de miben hajaz? Mert újraél eseményeket? A Forráskód előtt vagy 20 ilyen film volt, de a Forráskódban nem a saját életét éli újra, nem ragad be sehová - ha valamire igazán hasonlít, akkor az Idétlen időkigre.
  • brueni #9
    a történet pedig kicsit a forráskód alapsztorijára hajaz...
  • wolruf #8
    És ő lesz a japán nevű katona?! Nemár, épp' elég volt az Utolsó Szamurájban japánnak látni :D
  • loky #7
    Maga a "promókép" elég fura. Főleg az, hogy ezzel akarják reklámozni... De azért nem megvetendő a story, engem érdekel, meg így, ezzel a mozgóképpel. Nálam erős pluszpont hogy lesz benne exoskeleton... ez tudja ellensúlyozni Cruise "hasmenéses" arcát...
  • immovable #6
    LOL
  • bvalek #5
    Tom Cruise egy örült, de egy iszonyú jó szinész, igazi mestere a szakmának. Még egy szar filmet is képes nézhetövé tenni, azért erre nem sokan képesek.
  • Prof William #4
    "Nem is tudtam, hogy törpéket is felvesznek rohamosztagosnak."

    Bocs ezt nem bírtam kihagyni. :)
  • Booka Shade #3
    Mi a fene..
  • csabipapo #2
    Szerintem pocsék.
    Olyan a feje,mintha rájött volna a hasmenés és rohadt messze van egy wc...
  • Zombee #1
    Elég Asylum kinézetű...