Szekeres Viktor

Mark Wahlberg a Transformers 4-be kerülhet

Michael Bay először cáfolta Mark Wahlberg részvételét a Transformers-filmsorozat általa rendezendő negyedik epizódjában, azonban a netes pletykák állítása szerint elgondolkodtatták.

Pár hete kezdődtek a netes pletykák Mark Wahlberg részvételéről Michael Bay negyedik Transformers-filmjében. Ezeknek persze nem sok alapjuk volt, mindössze annyi, hogy látták a rendezőt, amint találkozik a színésszel. Bay később cáfolta is a híreszteléseket, s elmondta, hogy miután együtt dolgoztak új filmjében, a Pain and Gainben, egy következő együttműködést beszéltek meg, amire azonban nem a Transformers 4-ben kerülne sor.

A rendező saját honlapjára kikerült bejegyzés szerint azonban ez a helyzet lehet, hogy változni fog, mert ugyan nem volt szó Wahlberg bevonásáról a robotos sorozatba, azonban a netes pletykák adtak pár ötletet Baynek, aki azokat el is kezdte megbeszélni a film forgatókönyvírójával. Konkrétumokról persze most sem ír a rendező, hiszen egyelőre még csak gyerekcipőben jár a szkript, azonban az, hogy köszönetet mond a netes közösségnek a pletykákért, arra is utalhat, hogy Mark Wahlberg valamilyen formában mégiscsak szerepet fog kapni ebben a filmjében is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Booka Shade #5
    Én úgy olvastam még nem biztos, hogy főszereplő lesz Marky Mark.
  • Wlanseraf #4
    Ügyes a faszi na... csinál mindenféle dolgot:)
  • Vaszkó Attila #3
    Marky Mark forever! :)
  • zoliii #2
    a hír igaz, valóban ő lesz, a TF4 főszereplője.
  • nlght #1
    ahhoz képest, hogy alsógatya modellként kezdte szinte megkerülhetetlen figura lett Hollywoodban