Szekeres Viktor

Új animációs scifi érkezik, itt az előzetese

Nem csak a nagy stúdiók készítenek animációkat, hanem az olyanok is, mint a The Weinstein Company - a minap érkezett meg legújabb filmjük, a Escape From Planet Earth előzetese.

Egyre több animációs film kerül bemutatásra a mozikban, így egyre nehezebb a premiereknek helyet találni a meglehetősen zsúfolt bemutató-naptárban. A The Weinstein Company legújabb animációja például Amerikában február 14-én kerülhet majd bemutatásra. A címe Escape From Planet Earth (tükörfordításban: Menekülés a Föld bolygóról) lesz, amiből kiderülhet, hogy valószínűleg a scifihez fog közel állni a műfaja.


Az Escape From Planet Earth 3D-ben is megtekinthető családi komédia lesz, melynek egyik főszereplője a Baab bolygó imádott űrhajósa, Scorch Supernova, aki a kék színű földönkívüliek nemzeti hősének tekinthető. Ő az, aki belevág egy vakmerő küldetésbe, de fogságba esik, így cseppet sem hősies testvérére vár a feladat, hogy megmentse őt - a Földről. Bár mi nem fogjuk hallani őket, azért érdemes az eredeti szinkronhangok nevét megemlíteni: Brendan Fraser, Rob Corddry, Jessica Alba, James Gandolfini és Sarah Jessica Parker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Na..van a stílusban minden,ami idáig megvolt,Area 51,Monsters vs aliens,Megaagy..de szintén várós:)
  • Béka Benő #1
    Jónak tűnik !