Szekeres Viktor

Megkapta a magas korhatárt a Riddick, mégsem akarják bemutatni

Megtörtént a Riddick című akció-scifi korhatár-besorolása, azonban még mindig nem tudni, hogy mikor lesz a Vin Diesek főszereplésével forgatott folytatásfilm premierje.

Vin Diesel korábban azt nyilatkozta, hogy a Universal Pictures úgy adott zöld utat a Riddck című scifinek, hogy tudták, a készítők célja egy R-es korhatár-besorolású film készítése. Nos, David Twohy, a rendező számításai eddig beváltak, ugyanis az elkészült filmet levetítették az Amerikában a korhatár bizottság szerepét betöltő MPAA-nek, és a szervezet tagjai úgy döntöttek, hogy 17 éven aluliak csak nagykorú kíséretével nézhetik meg a Riddick-et. (Az indoklás az erőszakos jeleneteket, az olykor nyers nyelvezetet, valamint egy kevés szexuális tartalmat és némi meztelenség ábrázolását említi.)

Annak idején a Pitch Black is R-es volt, azonban a Riddick krónikái már enyhébb, PG13-as korhatárt kapott - mégis megbukott. a nagy kérdés most már csak az, hogy mikor kerülhet bemutatásra a mozikban a Riddick, ugyanis már jó ideje semmi információ nincs arról, hogy melyik dátumot szemelte ki magának a forgalmazó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #7
  Varom nagyon....
 • kissssss #6
  márpedig ha nem teljesít a kaszáknál minimum 170% teljesítménnyel akkor az már bukás.
 • HumaMage #5
  Hálivudi bukás = nem kereste gennyesre magát vele mindenki a kiagyalótól az utolsó mozis kasszalányig.

  Ideje lenne belevenni a filgyártásba azt a filozófiát, ami már számol az internetes terjesztéssel és az otthoni kópiák jelenlétével és nem csak azzal, hogy a világon mindenki pénzt húzzon le belőle és ha nem sikerül akkor a film bukás..
 • Vol Jin #4
  A Riddick krónikái bukás lett?
  Mekkora ízlésficamos nyomik az emberek...
 • AZUL #3
  erre ne igyál mérget azért...
 • kissssss #2
  tuti biztos hogy bukás lesz.
 • IMYke2.0.0.0 #1
  Remélem, tavasszal már láthatjuk az új kalandot.