Szekeres Viktor

Schwarzenegger januári akciózása is új képet kapott

Arnold Schwarzenegger legújabb filmje nem nyári akciófilm lesz, hanem mindössze januári premier, de talán éppen ez az időpont lehet a siker kulcsa, hiszen közel sem olyan erős a konkurencia.

Mostanság minden nap érkezik valamilyen, Arnold Schwarzeneggerrel kapcsolatos hír, s a reakciókból ítélve sokan már látatlanban várják a színész filmjeit, ami azt is jelenti, hogy esetleg a színész végre feledtetni tudja a 90-es években és az ezredforduló táján gyártott jó pár bukását és sikerre viszi filmjeit. Ehhez persze az is szükséges, hogy jó rendezők és jó forgatókönyvek mellett tegye le voksát.


A rendezőkkel lehet, hogy nem lesz gond, hiszen a Ten-t David Ayer készíti (Nehéz idők, Az utca királyai, Az utolsó műszak - mindhárom elismert mozi), míg a The Tomb-ot Mikael Hafstrom (1408, A rítus). A nagy kérdőjel a januárban bemutatásra kerülő Erőnek erejével (The Last Stand) lesz, melyből a fenti új kép érkezett, hiszen ez lesz Jee-woon Kim amerikai bemutatkozása, bár ha a rendező korábbi filmjeiből (Két nővér, Keserédes élet, A jó, a rossz és a furcsa) indulunk ki, akkor nincs aggódnivalónk. Még akkor sem, ha legutóbbi filmje, az antológiaszerű Doomsday Book nem lett annyira erős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #1
    Jöjjenek csak a Svarcis filmek :)