Szekeres Viktor

Schwarzeneggerrel készül a Conan, a barbár folytatása

Arnold Schwarzenegger lesz a Conan, a barbár közvetlen folytatásának főszereplője. Ez azt is jelenti, hogy a készülő film figyelmen kívül fogja hagyni a Conan, a barbárt és a tavalyi rebootot is.

A Deadline értesülései szerint Arnold Schwarzenegger szerződést kötött a Universal Pictures stúdióval a The Legend of Conan című akció-kalandfilmre, melynek címszereplője lesz. a stúdió szeretné már 2014. nyarán bemutatni a filmet, azonban a nagy kérdés, hogy Chris Morgan, a kinézett forgatókönyvíró tudja-e vállalni a szkript időre történő megírását, ugyanis egyelőre még a Halálos iramban hetedik részén dolgozik. (Ha nem vállalja, akkor csak producerként fog részt venni a munkálatokban.)


Schwarzenegger, mint az köztudott, korábban már szerepelt két Conan-filmben, a Conan, a barbárban és a Conan, a pusztítóban. A Conan-sorozatot 2011-ben próbálták meg rebootolni Jason Momoa főszereplésével, azonban ez a kísérlet csúfos kudarcot vallott, ugyanis a 90 millió dollárból forgatott film Amerikában 21, a világ többi részén csak 27,5 millió dollár bevételt hozott.

A The Legend of Conan természetesen nem venné figyelembe a tavaly reboot történéseit, de a Conan, a pusztítóval sem törődne. Kiindulási pontja az eredeti Conan, a barbár befejezése lenne, mely már harcedzett veteránként mutatja a trónon ülve Conant. A filmben Conan mindent megélt már és tudja, hogy élete utolsó éveihez érkezett, s egy jóféle csata révén szeretne a Valhallába jutni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #8
    Ha oda megy vásárolni ahova Sly, akkor valószínűleg viszonylag jól fog kinézni a filmre :-)
  • spR #7
    Sajnos Basil Poledouris mar 6 eve halott :( , szal max csak felhasznalhatjak a zenei motivumait. Nagyon sajnalom, mert az egyik kedvenc zeneszerzom volt, Conan mellett meg a RoboCop es a The Hunt for the Red October zeneje a kedvencem tole.
  • sandor8206 #6
    kurváravárós, csak maradjon Basil Poledouris fantasztikus zenéje, pl: rebootban az se tetszett
  • xido #5
    Viszont itt megint össze kell kapnia magát,mint a T3-ban..kíváncsi leszek ennyi év kihagyással mennyire sikerül felturbóznia magát,eléri-e Sly szintjét:)
  • GaborT28 #4
    Jó hír! Csak maradjanak hűek az eredeti Conan novellák világához és ne kurvítsák el mint azt a rebootban tették.Momoa szerintem jobban hasonlított Howard Conanjéhez, kár hogy elfuserálták a filmet.
  • adampierson #3
    Hát én kíváncsi lettem. :)
  • wraithLord #2
    Szerintem nem volt rossz a Momoa-féle reboot.
    De örülünk Schwarzinak. :D
  • arthurius #1
    Swarci 3 Conan filmben játszott, A Red Sonia csak az utolsó percben lett Red Sonia, eredetileg a Conan harmadik részének készült, és licenc problémák miatt kapott utolsó percben más nevet.