Szekeres Viktor

Itt a jövő év egyik várt animációs filmjének magyar előzetese a Dreamworkstől

A DreamWorks az Így neveld a sárkányodat 2, a Kung Fu Panda 3 és a Madagaszkár 4 előtt még bemutatja a Croodék című ősemberes animációs filmet, melynek megérkezett az első előzetese.

Hiába látunk rengeteg a animációs folytatásfilmet a mozikban, a stúdiók, hogy megágyazzanak a jövő folytatásainak olykor kénytelenek eredeti produkciókkal is előrukkolni. A DreamWorks Animation is így fog tenni jövőre, egész pontosan március 22-én, amikor Amerikában bemutatják a Croodék (The Croods) című alkotást, melynek egyelőre még nincs magyar premierdátuma, de az előzetes létéből merjük remélni, hogy már tavasszal látható lesz itthon, s nem kell őszig várni rá, mint az ugyancsak tavaszi amerikai bemutatóval rendelkező Lorax esetében.


A The Croods eredeti szinkronhangjai között olyan színészeket találhatunk, mint Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke és Cloris Leachman - aki az ő orgánumukra is kíváncsi, az az alsó előzetest nézze meg. (A magyar előzetes szinkronszereposztása természetesen nem végleges, a filmben lehet, hogy mások lesznek a hangok.) A történet az őskorban játszódik és Croodékról fog szólni, a Crood-családról, akiknek beomlik a barlangja és elindulnak új otthont keresni, eközben pedig egy teljesen új világ tárul fel szemük előtt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    de komoly..még ha csak közvetve is..cirka 15 év után Schnell Ádámot újra hallani Nic Cage-hez