Szekeres Viktor

Kemény vetélytársat kapott a Need For Speed és a Robotzsaru

Nemsokára kezdődik a LEGO-mozifilm forgatása. Az egyelőre előkészületi fázisban lévő filmnek még szereplőgárdája nincs, azonban a gyártó már elkezdett bűvészkedni a bemutató dátumával.

Még mindig nincs részletesebb információ arról, hogy miről is fog szólni pontosan a LEGO-mozifilm, az azonban már biztos, hogy a Warner Bros. stúdió elég komolyan kezeli a projektet, hiszen a napokban úgy döntöttek, hogy nem 2014. február 28-án, hanem már február 7-én bemutatják a filmet. A meglehetősen távoli dátum fényében nem tudni, hogy miért hoztak előre a premiert három héttel, de az szinte biztos, hogy nem produkciós okok miatt.

A döntés egyébként azért is furcsa, mert míg egyelőre egy film sem jelentkezett be 2014. február 28-ra, addig február első mozis hete meglehetősen telítettnek tűnik, hiszen ekkor fogja bemutatni a Disney a Need For Speed mozifilmes feldolgozását, a Sony pedig február hetedikén rukkol elő az új Robotzsaruval. 2014. márciusának első hete sem fog hemzsegni a fiatalabb korosztályt megcélzó filmektől: hetedikén például a Sony akció-scifije, az Invertigo kerül bemutatásra, míg 14-én a Disney élőszereplős fantasy-je, a Maleficent, Tom Cruise scifije, az All You Need Is Kill, valamint a Me and My Shadow című animációs mozi. Mindez pedig azt jelentette volna, hogy legalább két versenytársaktól mentes hete lett volna a LEGO-filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #1
    LEGO-mozifilm, vagy 26 óvodás talán meg fogja nézni.