Szekeres Viktor

Vadonatúj epizódokkal tér vissza a Showder Klub

Már számon tartani is nehéz, hogy hányadik szezonjával tér vissza október utolsó hétfőjén a Showder Klub az RTL Klub képernyőjére, de az már biztosra vehető, hogy visszatér.

Egykoron még kivételesen friss műsornak számított a standupos előadókat prezentáló Showder Klub, azonban már jó ideje nagyon hullámzó a színvonala, s a kiemelkedő előadásokat gyakran lerontják a minősíthetetlenek. Azonban a sorozat népszerűsége, ha nem is töretlen, de nem zuhan veszélyes mélységekbe, aminek köszönhetően az RTL Klub tavaly újabb két évnyi anyag gyártására kérte fel a producereket.


Az új szezon október 29-én fog elkezdődni az RTL Klub, mégpedig 22:30-kor, a Dr. Csont éppen aktuális epizódját követően, a Hazudj, ha tudsz! című sorozat helyén. Az időpont tehát a megszokott marad, a műsort kísérő karika továbbra is 16-os. Arról, hogy ki fog fellépni a premierben, minden bizonnyal a Showder Klub Facebook oldala tud felvilágosítást adni, mivel az RTL Klub már nem tartja annyira sorozatát, hogy frissítse honlapja standupos szekcióját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #2
    akkor te se hallottad még Litkai Gergelyt...
  • cstommy #1
    Akkor lesz újra az igazé a műsor ha a régi bevált arcokat (KAP,Aranosy,Hadházi stb...) nyomatják és nem az ilyen Comedy Centrálról átvett gagyi ebereket
    Kivétel a Mogács és a Rekop, de ők csak erősítik a szabályt