Szekeres Viktor

Megvan Az éhezők viadal-paródiafilm főszereplőnője

Szokás szerint egy ismeretlen arc lesz a főszereplő az elmúlt években a paródiafilmek műfaját szitokszóvá züllesztő Friedberg-Seltzer-páros legújabb alkotásában.

A Heat Vision értesülései szerint a készítők megtalálták Az éhezők viadala (The Hungers) alapján tervezett paródiafilm főszereplőjét. Ő pedig nem más lesz, mint az a Maiara Walsh, akit leginkább tévésorozatokból ismerhetünk (Született feleségek, Elcserélt lányok, Vámpírnaplók) - karakterét Kantmiss Evershotnak fogják nevezni


A The Starving Games címre hallgató paródiafilmet a hírhedt Jason Friedberg-Aaron Seltzer-duó fogja készíteni, akiknek olyan alkotások vannak eddig a rovásán, mint a Csajozós film, a Bazi nagy film, a Spárta a köbön, a Katasztrófafilm és a Vámpíros film - pedig annak idején ők írták a Drágám, add az életedet és a Horrorra akadva első részét is. A 2013-ban bemutatásra kerülő The Starving Games természetesen nem csak Az éhezők viadalát figurázná ki, hanem olyan filmeket is, mint a Sherlock Holmes. Árnyjáték, A bosszúállók vagy az utolsó Harry Potter-epizód.

A The Starving Games forgatása a héten kezdődik New Orleansban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Értem én, hogy igény nélkül nem kapnának pénzt a "filmjeikre", de hogy a fenébe van az, hogy ennek a két balfasznak a műveire valaki beül a moziba, és/vagy hazaviszi DVD, Blu-Rayen? Tapasztalatlanul megnéztem a Bazi nagy filmet, meg a Spárta a köbönt anno, borzalmas volt, én éreztem kínosan magam. A poénok, márha azok voltak, iszonyúan erőltetettek, a film maga meg szar. Én bírom a szar filmeket, imádom a röhejesen mocsok celluloidhulladékot, de ezen még én sem bírtam elmosolyodni sem. A többi szemetüket meg se néztem, ezerszer inkább egy Gyilkos bohócok az űrből, vagy bármelyik Ed Wood film, azok is szarok, de lehet jókat röhögni.