Szekeres Viktor

Előzetes és plakát az év vége legjobbnak ígérkező komédiájának

Az év vége nem dúskál komédiapremierekben, s a hírek szerint a legnagyobbat nem Judd Apatow vagy Seth Rogen új filmje fog durranni, hanem a The Fighter - A harcos rendezőjének vígjátéka.

Az év hátralévő részében már nem sok komédia kerül bemutatásra az amerikai mozikban szélesebb közönség előtt. Láthatjuk Judd Apatow új filmjét, a 40 és annyit (This Is 40) a megszokott színészgárdából ezúttal Paul Rudd és Leslie Mann főszereplésével, érkezik a Szekatúra (The Guilt Trip) Seth Rogennal és Barbra Streisanddel, valamint a Parental Guidance Billy Crystal, Marisa Tomei és Bette Midler főszereplésével. Akik pedig némi romantikát is akarnak, azok kedvéért decemberben, a Kispályás szerelemben (Playing For Keeps) Gerard Butler és Jessica Biel fog összejönni - vagy nem.


Azonban ezeket a filmeket összességében sem várjuk annyira, mint a Bradley Cooper és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Silver Linings Playbookot, melyet a The Fighter - A harcos rendezője, David O. Russell készített, s mely november 21-én kerülhet bemutatásra az amerikai mozikban. (Sajnos a hazai premierről egyelőre nincs hír.) Ez pedig nem csak az előzeteseknek köszönhető, hanem annak is, hogy az eddigi kritikák lehengerlőek, még a filmet megnéző hazai újságírók is csak jókat írtak róla.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!