Szekeres Viktor

Csúnyán elhasalt az ősz egyik legjobban várt filmje

Hiába vártuk nagyon, A hét pszichopata leszerepelt Amerikában. Az Erőszakik után ismét csak bebizonyosodott, hogy Martin McDonagh filmjei csak egy szűk közönséget érdekelnek.

Amerikában az első becslések szerint mindössze 4,28 millió dollár bevételt szerzett A hét pszichopata (Seven Psychopaths) című film, mely a 2008-as Erőszakik író-rendezőjének, Martin McDonagh-nak volt a második filmje. Az itthon december hatodikától bemutatásra kerülő film bár csak 1480 moziban került bemutatásra, de így sem érdekelt sok nézőt, pedig már az előzetesekből kiderült, hogy igazi csemegéről lesz szó, s ezt a kritikák is megerősítették. (Az amerikai kritikusi vélemények közül eddig 103 volt pozitív, s mindössze 20 negatív a RottenTomatoes alapján.)


Amerikában ezzel a teljesítménnyel A hét pszichopata mindössze a kilencedik helyet szerezte meg a hétvégi mozis toplistán. A felmérések szerint a film inkább a férfiakat érdekelte, az ő arányuk 62% volt a közönség sorai között. S ahogy az várható volt, inkább az idősebbek vettek jegyet a korhatáros filmre, a nézők 71%-a már betöltötte 25. életévét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Az Erőszakik remek fogadtatása és kritikái alapján akár lehetett is volna az ősz egyik legjobban várt filmje, bár nem hiszem, hogy az Erőszakikra túl sokan ugrottak rá, remek kritika ide vagy oda. Pedig az tényleg jó film, ráadásul igazából szórakoztató és kommersz is.
  • torreadorz #1
    Viktor b+ úgy adjál már cimeket hogy a te általad legjobban várt filmje (esetleg).
    Ilyen idétlen cimadásokat, nem tanitották a büfé ruhatár szakon hogy nem kiáltunk farkast feleslegesen? Vagy ez már meghaladta a képességeid...