Szekeres Viktor

Egyelőre siker a Szépség és a szörnyeteg tévésorozat

Amerikában tovább tombol a tévésorozatok világában a feldolgozási láz, melynek egyik legújabb képviselője, a Szépség és a szörnyeteg is sikert aratott.

Meglepően nagy érdeklődéssel fogadta a közönség a kritikusok által eléggé lehúzott Szépség és a szörnyeteg-sorozatfeldolgozást. A Beauty & The Beast című krimit a huszonéves lányok ízlését célba vevő CW csatorna mutatta be Amerikában, s a nézettségi adatok szerint a premiert 2,8 millióan kísérték figyelemmel. Ezzel a sorozat a csatorna heti kínálatából a harmadik helyet szerezte meg nézőszám tekintetében, olyan veterán szériákat megelőzve, mint az Odaát vagy A pletykafészek.


A Beauty & The Beast mostani verziójának főszereplője Kristin Kreuk és az új-zélandi Jay Ryan. Az eredeti sorozat a 80-as éveben futott közepes siker mellett, annak első szezonjában Linda Hamilton játszotta a főszerepet, a szörnyeteget pedig Ron Perlman alakította. A YouTube-nak köszönhetően ennek a szériának az első részét is meg lehet tekinteni. Az rögtön szembetűnővé válik, hogy a két sorozat nem sokban hasonlít egymásra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Spaceghost #1
    Kristin Kreuk 30 évesen is 20-nak tűnik. :P Mintha egy percet se öregedett volna a Smallville óta.