Szekeres Viktor

Új női szuperhős csatlakozhat A bosszúállókhoz

Bár még nagyon messze van A bosszúállók második részének premierje, máris megindultak a találgatások, hogy milyen új karakterek tűnhetnek fel a folytatásban. Talán Ms. Marvel?

Érdekes cikket hozott le a minap az angol Daily Mail című bulvárlap. Illetve maga a cikk abszolút nem érdekes, viszont szinte teljesen mellékesen szerepel benne az az információ, miszerint Emily Blunt és Ruth Wilson egymással nagy csatát vívva küzd A bosszúállók második részében feltűnő Ms. Marvel szerepéért.

Mivel a forrás nem túlságosan megbízható, ezért természetesen ezt az értesülést helyén kell kezelni, ráadásul egyelőre hivatalosan még csak célzás sem volt arra, hogy kik fognak szerepelni A bosszúállók 2-ben, hiszen még a forgatókönyv sem készült el. Viszont mindez legalább elgondolkodtathatja a rajongókat, hogy jó ötlet lenne-e bővíteni egy női karakterrel, éppen Ms. Marvellel a csapatot. (Ms. Marvel 1968-ban jelent meg először a képergényben, egy Kree-szerkezet felrobbanása miatt megsérült, és a DNS-e összeolvadt Captain Marvelével, így tett szert szuperképességre.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gábor3 #5
    Örülnék Ms. Marvel-nek. :) Még Póknőre is nagyon kíváncsi lennék, illetve Skarlát boszorkányra.

    Nem olvasok képregényeket, de sok hősről hallottam, utánakerestem, így azért sokukkal képben vagyok. Bár érdekes volna, hisz Marvel-nek, addig ez a neve, míg Vadóc el nem szívja az erejét, aztán úgy olvastam más képességei lesznek, és az űrben tevékenykedik, végül elmúlik az, és visszatérnek a régi erői, de már más néven lesz ismét, mert addigra egy másik hős (női Lény) veszi fel a Ms. Marvel nevet.
  • blessyou #4
    Ő volt az, akinek Rogue permanensen ellopta az erejét, ezért tudott Rogue a képregényben meg a rajzfilmben többek között alapjáraton repülni is.

    Egyébként ha valaki nem olvasott nagyon sok képregényt, az nagy valószínűséggel rengeteg karakterről nem hallott. Én is Ms. Marvel-ről először valami játékban hallottam.
  • Etinger #3
    Mondjuk úgy, nincs benne a top10 közismert Marvel szuperhősben. Aminek többnyire oka van. Mondjuk az, hogy nem elég népszerű hozzá.
  • zetortraktor #2
    Ha nem olvasol Marvel-képregényeket, akkor persze, hogy nem hallottál. Még 432 olyan karakter van, akiről nem hallottál - ezen nem kell csodálkozni. Ha olvasol, akkor valóban műveletlen vagy, hiszen beleütközhettél volna.
  • Csiki1991 #1
    Most lehet én vagyok műveletlen disznó, de én eddig se Ms. se Captain Marvelről nem hallottam... :D