Szekeres Viktor

Itt az új Tarzan-mozifilm előzetese

A múltban meglehetősen sok Tarzan-mozifilm készült el, élőszereplős és animációs egyaránt. Sőt, még tévésorozat formájában is tovább élt Edgar Rice Burroughs népszerű hőse

A Constantin Film bemutatta új 3D-s animációs filmjének, a Tarzannak az első, afféle kedvcsináló előzetesét. A német stúdió filmjét Reinhard Klooss rendezte, a forgatókönyvet pedig ugyanő írta Jessica Postigo és Yoni Brenner közreműködésével. A videó ugyan német nyelvű, hiszen az előzetes német nyelvterületre készült, azonban angol nyelvű változat is készült a filmből, mégpedig az Alkonyat-filmekből ismert Kellan Lutz és a Resident Eviles Spencer Locke szinkronizálása mellett. (Egyikük Tarzan, másikuk Jane hangját kölcsönzi természetesen.


Az Edgar Rice Burroughs-féle népszerű könyvsorozat legújabb adaptációja július 25-én fog bemutatásra kerülni a német mozikban, s ezt követően Észak-Amerikába, s természetesen hozzánk is el fog jutni, azonban egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz az amerikai, illetve a hazai forgalmazó. Az új Tarzan története egyébként több pontban is különbözni fog a könyvben megismerttől: például a főhős szülei repülőgép-balesetben elhunynak, a főgonosz pedig a Greystoke vállalat elnök-vezérigazgatója lesz, s persze Jane eredettörténete is teljesen új lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #1
    Úgy néz ki mint a disney féle tarzan (csak animációs). Nem hiszem el, hogy nem tudnak összehozni egy normális,élőszereplős Tarzan filmet.