Szekeres Viktor

Csak most adták ki a Prometheus őszinte előzetesét

A ScreenJunkies az elmúlt hónapokban több rajongói kedvencnek számító filmen köszörülte már a nyelvét. Ezúttal a nyár egyik nagy durranása, a Prometheus került sorra.

A nyár egyik sikerfilmje és rajongói kedvence a Prometheus volt. Azonban Ridley Scott scifije nem mindenkinek jött be, sokan búsultak a film megtekintése után, mondván nem mindenre kaptak választ. Nos, válaszokat esetleg a DVD- és BD-kiadáson lévő audiokommentároktól lehet remélni, melyeken Ridley Scott és a forgatókönyv író minden bizonnyal sok mindent el fognak magyarázni a magyarázatra vágyóknak, azonban aki újabb kérdéseken mosolyogna, annak a ScreenJunkies járt ismét a kedvében.


Felkerült ugyanis a YouTube-ra filmekkel és tévésorozatokkal kissé szatirikus stílusban foglalkozó honlap legújabb "őszinte" előzetese, mely ezúttal a Prometheushoz készült el, s ismét csak lehengerlően viccesre sikerült. Szokás szerint remekül mutat rá a film pár furcsa összefüggésére és humoros vonatkozására, aminek az ellendrukkerek minden bizonnyal örülni fogják, főleg, ha saját kérdéseiket hallják vissza mintegy önigazolásképpen. A kérdés, hogy A sötét lovag, A bosszúállók és a Prometheus után melyik rajongói film fog legközelebb "őszinte" előzetest kapni?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #2
    szuper vagina...
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Hopp - épp most néztem meg a YT-profilomon, a feliratkozások feltöltései között. :)