Szekeres Viktor

Közülük kerül ki az Amerika kapitány 2 női főszereplője

Egyes hírek szerint Fekete Özvegy is benne lesz az Amerika kapitány-mozifilm második részében, de mellette még egy női főszereplőt keres a Marvel, aki minden bizonnyal Sharon Cartert alakíthatja majd.

Messze még a második Amerika kapitány-mozifilm, a Captain America: The Winter Soldier forgatása, jelen állás szerint mindössze 2013. márciusában fognak elkezdődni a munkálatok. Így az is természetes, hogy egyelőre a szereposztás fázisában tart a projekt. Egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg, hogy az Amerika kapitány 2-ben lesz új női karakter, de a Deadline információi szerint öt színésznőt hallgattak meg a napokban erre, az egyelőre még nem hirdetett szerepre, mely vélhetően Steve Rogers szerelmének tárgyát lesz hivatott betölteni a filmben.


A szóba jövő színésznők Alison Brie, Emilia Clarke, Jessica Brown Findlay, Imogen Poots és Teresa Palmer - ők azok, akik a képregényt ismerők számára egyértelműnek tűnő választást, Sharon Cartert alakíthatják. Sharon Carter eredetileg az első részből ismert Peggy Carter testvére, de később némi retcon keretében a Marvel kiadó már csak Peggy Carter unokahúgaként kezelte őt. Az Amerika kapitány második részének premierjére 2014. április negyedikén fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    ja hogy csak hasonlít rá ebben a szögben...huhh:)
  • xido #1
    Köszönnénk,ha kihagynák azt a sápadt savanyú Alkonyatpicsát a listából:)