Szekeres Viktor

Ilyen lehetett volna az Indiana Jones-animációs film (képek és videó)

Nem szokatlan lépés Hollywoodban, ha egy sikerfilmből animációs vagy tévésorozat, esetleg animációs tévésorozat készül. Az Indiana Jones-szériának azonban ilyenben nem volt még része. Eddig?

Ki tudja, talán egyszer valóban elkészül az Indiana Jones-animációs film, vagy tévésorozat, bár nem biztos, hogy minden rajongó fogadná ugyanolyan lelkesedéssel a projektet. De addig is megnézhetünk pár képet arról, hogy miképpen is nézhetne ki, ha megvalósulna. Hónap elején a ScreenCrush jelentetett meg pár képet és egy videót, melyek készítője Patrick Schoenmaker, akit a LucasFilm bízott meg azzal, hogy készítsen animációs snitteket egy Indiana Jones cserélhető kártyapaklihoz. (A többi képetiitt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

Schoenmaker természetesen eleget tett a LucasFilm felkérésének, azonban megpróbálkozott az ötlet továbbgondolásával és elkezdett dolgozni egy bemutató videón, melyet a produkciós cégnek fog prezentálni abban a reményben, hogy látnak benne fantáziát és esetleg megbízzák egy teljes film vagy sorozat elkészítésével. Addig is míg nem dől el, hogy lesz-e animáció, illetve ötödik mozifilm, a rajongók a nemrég megjelent Blu-ray gyűjteménnyel vigasztalódhatnak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Anonnim #3
    Szerintem a Disneynek aki minap megvette a Lucasfilmet tetszeni fog az ötlet és még lehet belőle valami!!!
  • blessyou #2
    Én úgy hallottam, hogy visszamondták :(

    Kár, pedig egyébként a rajzok eszméletlen karakteresen néznek ki, süt belőlük a hangulat.

    Annak idején a Lucasarts ugyanígy vágta el a Monkey Island mozifilm ötletét. A forgatókönyv aztán a Disneyhez került, és így született meg a Karib-tenger kalózai. Ha megnézzük a film főszereplői nagyjából megfeleltethetőek a Monkey Island szereplőivel.
  • Zombee #1
    Ilyen lehetett volna? Hisz ezek szerint ez még új, nem is mondott rá senki nemet...