MTI

Tom Cruise ismét az alienek ellen harcol

Ismét a földönkívüliek ellen harcol Tom Cruise, akit az All You Need Is Kill című sci-fi thriller főszerepére kértek fel. A közeli jövőben játszódó sztoriban az űrből érkező Mimic-faj lepi el a Földet.

A méhszerű alienek sokmillió emberrel végeznek, mire a bolygó fegyveresei összefogva végső csatára indulnak ellenük. Cruise rendőrt alakít, akit bevetése első perceiben megölnek az idegenek, de akárcsak egy népszerű vígjáték, az Időtlen időkig hőse, ő is időhurokba kerül, és ettől kezdve nap mint nap halála hajnalán ébred újra. Közben azonban egyre jobban kiismeri az alieneket. A The Hollywood Reporter online kiadásának hétfőn megosztott értesülése szerint a Warner Bros, a Legendary Pictures és a Village Roadshow filmjét Doug Liman rendezi, és Emily Blunt is szerepet kapott benne. A produkció 2014 márciusában kerül az észak-amerikai mozikba.

Cruise 2005-ben Steven Spielberg Világok harca című sci-fijében már találkozott földönkívüliekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • anubys1984 #5
    Azért ez a címe, mert ez volt a eredetié is. Amúgy meg már most látszik, hogy sok mindent változtatnak rajta, ami nem tetszik. Japánból amcsi lett, katonából meg rendőr. A regényben szó sem volt mimic-fajról.
    Ha a Full Metal Bitch-et is kihagyják, mehet a kukába az egész.
  • Prof William #4
    Szerintem legközelebb Nyirségi Vérpedadógusoknak kellene lerohannia a földet...
  • csabipapo #3
    Ennyire nincs ötlet? A cím egy gagyi akciófilmnek elmenne.
    Méhszerű idegenek? Úristen, legközelebb remélem lesznek Nádiposzáta szerű idegenek akik szövetségre lépnek a nagyon intelligens Lamantin szerű idegenekkel akik a búvárruhájukból mormogással adják tudtunkra a véleményüket,mindez azért,hogy elpusztítsák a Kutyák bolygóját:D
  • bino512 #2
    XDD az a baj... hogy igazad van :D:D:D:D
  • Zombee #1
    Nem alienek bazd meg! Olyan szó nincs a magyar nyelvben! Idegenek, földönkívüliek, marslakok, bármit, de alienek nem! Meg ha nagyon kukacoskodni akarunk, Tom Cruise soha nem harcolt "alienek" ellen, az Sigourney Weaver dolga. Mit bánom, töröljétek ezt a hozzászólást is, mint a másik cikknél!