Szekeres Viktor

Már 3 millióan láthatják az RTL II műsorát

Már csak pár óra és beindul az RTLII elnevezésű kábelcsatorna, mely saját gyártású műsorokkal, játékokkal és országos premiert jelentő sorozatokkal fog debütálni egyes kábelszolgáltatók kínálatában.

Az RTL II, az RTL Csoport új kábelcsatornája október 1-jén 14:00-kor kezdi meg adását. A cégcsoport már jó pár szolgáltatóval kötött megállapodást, ennek köszönhetően hétfőn több, mint 1 millió háztartásban lesz elérhető az RTL II műsora. Ez azt jelenti, hogy már az első adásnapon több, mint 3 millió néző biztosan rákapcsolhat az új csatornára. Persze mindez csak papíron igaz, hiszen ennek mindössze töredéke fogja ezt tenni, az RTLII közönségaránya legjobb esetben is csak pár százalékos lehet.

Az RTL Csoport tájékoztatása céljuk az, hogy minden néző láthassa az RTL II-t, ezért a tárgyalások tovább folynak a kábelszolgáltató társaságokkal, így év végére a tervek szerint a csatornát fogó háztartások száma elérheti a 2 milliót is. Az RTL II hétfőtől az alábbi szolgáltatóknál már biztosan elérhető lesz: Hello HD Kft., Magyar Telekom Nyrt., PR-TELECOM Zrt., TARR Kft., UPC DTH S.à r.l. és Vidanet Zrt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)