Szekeres Viktor

A Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok után jön a trilógia harmadik része

Megkezdődött a forgatása Edgar Wright pár hete bejelentette legújabb filmjének, a The World's Endnek. A főszereplők természetesen Nick Frost és Simon Pegg lesznek.

A Working Title Films és a Big Talk Productions bejelentette, hogy megkezdődött következő közös filmjüknek, a The World's Endnek forgatása, mely az Edgar Wright neve által fémjelzett komédiák (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) harmadik része lesz. Az új film munkálatai Angliában kezdődtek el a napokban, és Wright két állandó színészéhez, Nick Frosthoz, valamint Simon Pegghez szereplőként ezúttal Martin Freeman, Paddy Considine, Rosamund Pike és Eddie Marsan csatlakozott.

Mint előző két közös filmjüknél, a forgatókönyvet ezúttal is Wright és Pegg írta közösen. a történet 20 évvel egy nagy kocsmai hepaj után játszódik, melyben öt gyermekkori barát jön össze, hogy ismét részt vegyenek egy ivó maratonon. azonban kisvártatva kiderül, hogy nem csak a saját jövőjük, hanem az emberiségé is veszélybe került az elmúlt évek során. A tervek szerint a film augusztus kilencedikén kerülhet bemutatásra, 2013-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • G46 #3
    Pedig trilógia...
    The pair subsequently planned out a trilogy of British genre-comedies which were connected not by narrative but by their shared traits and motifs. The trilogy was named "The Three Flavours Cornetto Trilogy" by the pair (more popularly known as "The Blood and Ice Cream Trilogy") due to a running joke about the British Ice Cream product Cornetto and its effectiveness as a hangover cure.
  • csabipapo #2
    Mi az ,hogy trilógia ?A fent említett két filmnek a szereplőkön kívül semmi köze egymáshoz.De amúgy már várom a filmet!
  • Karez #1
    Izé...a Paul c. ufós paródia film akkor pontosan mi volt?
    Abban is Simon Pegg, és Nick Frost osztotta a geek észt.

    Bár most nézzem, azt nem Edgar Wright rendezte. De ettől függetlenül lazán odalehet tenni a Pegg és Frost közös filmek közzé.