Szekeres Viktor

Még egy előzetest kapott Stallone új akciófilmje

Az idén 70 éves Walter Hill legutoljára tíz éve készített mozifilmet, akkor a Vitathatatlant tette le az asztalra. Mostani filmjének Sylvester Stallone lesz a főszereplője, ehhez érkezett egy új előzetes.

Amerikában 2013. február elsején fog bemutatkozni a mozikban az egykoron szebb napokat látott Walter Hill új filmje, a Bullet to the Head, mely az ismét nagyon szép napokat látó Sylvester Stallone főszereplésével készült. Pár hete már láthattuk a képregény-adaptáció amerikai előzetesét, most pedig egy nemzetközi trailert nézhetünk meg az MSN támogatásával.


Sajnos ennyi alapján továbbra is csak az állapítható meg, hogy a film egy videótékás produkció értékeivel bír, de persze mindig lehet abban bízni, hogy félrevezető az előzetes. A filmben egyébként Stallone mellett még szerepelni fog Sung Kang, Sarah Shahi, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christian Slater és Holt McCallany. A történet egy New Orleansi bérgyilkos és egy washingtoni zsaru szövetségéről fog szólni, akik társaik halálát akarják megbosszulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #6
    Szeretnék ott "cuccot" venni ahol Sly is veszi. Valóban mintha jobban nézne ki mint pl. az EX1-2-ben. Ráadásul pl. a hasa sem rossz annak ellenére, hogy 60 felett van...
  • xido #5
    Sung Kang..Slater..és a cikkből méltatlanul kihagyott Jason Momoa...nekem ezek a nevek bőven elegek Sly mellett..az előzetes hab a tortán..kell :)))
  • pauly #4
    Ebben a trailerben olyan mintha megfiatalodott volna :) A Rocky Balboa-ban meg a John Rambo-ban még nem volt ilyen jó formában.
  • Jawarider #3
    Varós. Hangulatos akció lesz. Erre megyek.
  • Zombee #2
    Ez a két perc egy tömény orgazmus mindenkinek, aki szereti az IGAZI akciófilmet. Stallone a Motörhead gyilkos nótájára letarol mindenkit, hogy a film milyen lesz, nem tudni, de itt minden volt, ami egy jó akciófilmhez kell. És azt sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy Walter Hill sem épp kezdő név ebben a szakmában, nincs ebben a trailerben semmi videótékás. Az örökké reklámozott új Nicholas Cage filmekkel össze sem lehet hasonlítani. Tény, hogy elég oldschool akciómozinak tűnik, még a végén a Stallone vs. lófarkas fekete trikós csóka harca is ezt sugallja, de én ennek csak örülök, alig van mostanában nézhető akciófilm. Jó lesz ez.
  • JohnR #1
    "Sajnos ennyi alapján továbbra is csak az állapítható meg, hogy a film egy videótékás produkció értékeivel bír.."
    Ezzel a mondattal azért vitatkoznék. Miért is? Én a 30 évem alatt eléggé sok filmet láttam és ez a trailer nem jobb nem rosszabb mint bármely mási moziforgalmazásra szánt akciófilm bemutatója szokott lenni. Nem is értem, hogy egy közel két perces gyors vágásokat tartalmazó bemutatóból hogy lehet, következtetni a film minőségérel. Szerintem mind stílusban mindt technikailag hozza a moziforgalmazásra szánt filmek szinvonalát. Eleve egy DTV vagy VOD film nem 40 milliós költségvetéssel készül, hanem max 10 millió, de inkább kevesebb. Különben a filmnek az USA-ban már megvolt a tesztvetítése, lehetett rá jelentkezni, de mivel a tesztelők titoktartási nyilatkozatot írtak alá, így csak nagyon kevés info látott napvilágot, pl: StalloneZone, szóval egyes rajongók azért megírták, hogy a film iszonyat brutális, nagyon jól néz ki nagy vásznon, meghazudtolja a 40 milliós költségvetést (értsd többnek néz ki). Valamint, hogy nem egy elhülyülős haver film lesz, hanem kökemény akciófilm. Stallone karakteréről azt írták, hogy Sly még soha nem játszott a pályafutása alatt ilyen kemény figurát stb. Szóval én nem degradálnám előre a filmet. Különben az Ex2 amit egy hónappal itt is irtak, hogy igy elmarad, úgy elmarad a várakozástól a héten valószínűleg átlépi a 300 milliót világviszonylatban, és még a Jappán premier várat magára.